July 31, 200421 yr comment_519436 A da dodje kod nas kao ne bi je gledao, a? dodaj J umesto G, izbaci L, i umesto D stavi B P.S. Pamela konza A i lepse peva balade
August 1, 200421 yr comment_519612 dodaj J umesto G, izbaci L, i umesto D stavi B P.S. Pamela konza A i lepse peva balade eh, imas vochni jogurt od mene za ovo!!!!
August 2, 200421 yr comment_520293 A da dodje kod nas kao ne bi je gledao, a? kod nas da dodje i neki bugarski opste poznat bend ja bih ga gledao.Samo da nema etiketu made in serbia!
August 3, 200421 yr comment_521580 dodaj J umesto G, izbaci L, i umesto D stavi B Odakle ti D u Angelina Jolie leba ti. Mnogo si ti veliki zajebant znas. p.s. Ocu i ja vocni jogurt nisam kriv sto ne volim pamelu, mala je mnogo. Edited August 3, 200421 yr by Dreadful_Glare
August 5, 200421 yr comment_522886 Ko ne voli Pamelu treba da dobije DVA vocna jogurta! pa ti sebi onda kupi i tri...
August 7, 200421 yr comment_523874 Odakle ti D u Angelina Jolie leba ti. Mnogo si ti veliki zajebant znas. p.s. Ocu i ja vocni jogurt nisam kriv sto ne volim pamelu, mala je mnogo. Vrati se malo nazad...
August 7, 200421 yr comment_523883 Sada nesto gledam tvoj potis i bas se nesto zapitah, da nije mozda Bon Zovy ( bilo je jace od mene ) GAY , ali ne nas nego pravi.
August 7, 200421 yr comment_524078 Sada nesto gledam tvoj potis i bas se nesto zapitah, da nije mozda Bon Zovy ( bilo je jace od mene ) GAY , ali ne nas nego pravi. jeste gay. ima 4 djece, ozenjen je vec 15 godina s istom zenom pa mu je dosadila i sad se firca s ostatkom benda (ovo ti je info iz prve ruke) i svim tim likovima s kojima se trpa posvetio je blaze of glory, komplet album! Edited August 7, 200421 yr by blondie
August 7, 200421 yr comment_524082 Sada nesto gledam tvoj potis ako nisi primjetio, ti sveznajuca muzicka enciklopedijo, potpis mu je alice cooper `hell is living without you` i ispod toga ritchie sambora
August 7, 200421 yr comment_524323 ako nisi primjetio, ti sveznajuca muzicka enciklopedijo, potpis mu je alice cooper `hell is living without you` i ispod toga ritchie sambora Ti da si nek plavusa sada nebi bila tako gay prema meni, gay znaci i veseo ne samo homoseksualac. A mislio sam na ime, jbg greska, i znam da je ono Cooper, to mi jedan od idola .
August 8, 200421 yr comment_524525 WTF? O cemu ti pricas decko? Ovo nije tema da postavljas takva pitanja, ako si dobio neku asocijaciju zbog mog nick-a, izvoli na temu http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...view=getnewpost I nije ZOVI nego DZOVI! A inace mozemo da diskutujemo i o toj pesmi by A. Cooper , ipak je to balada, a ovo je tema o baladama. A drugi deo potpisa nije R. Sambora, vec D. Coverdale @BLONDIE: za tebe tri bambija Edited August 8, 200421 yr by J0N B0N J0\/1
August 8, 200421 yr comment_524659 WTF? O cemu ti pricas decko? Ovo nije tema da postavljas takva pitanja, ako si dobio neku asocijaciju zbog mog nick-a, izvoli na temu http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...view=getnewpost I nije ZOVI nego DZOVI! A inace mozemo da diskutujemo i o toj pesmi by A. Cooper , ipak je to balada, a ovo je tema o baladama. A drugi deo potpisa nije R. Sambora, vec D. Coverdale @BLONDIE: za tebe tri bambija Nisam ja napisao Zovi nego ZOVY, mnogo vise gay nego ovako. , e stvarno ste gay i to na kvadrat, pogotov ZOVY .
August 8, 200421 yr comment_524875 Pele vrati mi frizuru, ju ju ju hehehe!!!! nemoj vise druze.... crknuce hepek! pa vise nece biti mirikl:)