March 15, 20178 yr comment_2947647 Aj sad svi lepo debi album da skinete da čujete, ko već nije.. (mislim na Crypt Sermon, ne na Mayhem, da ne bude zabune )
April 8, 20178 yr comment_2950655 Los bambinos Ja sad prvi put slušam Esoteric Fanfare, nešto mi na jedno uvo ulazi, na drugo izlazi... Će vidimo na drugo i treće slušanje sutra i prekosutra Zasad zvuči kao Odo aj Ćao ispran na 30 stepeni sa 400 centrifuge. Edited April 8, 20178 yr by Demon Seed
April 8, 20178 yr comment_2950676 Zvuči kao fensi Odo. Kao da su našli nekog random black gitaristu, prepričali mu OAC i rekli oćemo isto to, samo sa ispeglanom produkcijon.
April 8, 20178 yr comment_2950691 Užas! Sad sam nastavio sa OaC, aaahhhh ta produkcija i rifovi Kad te zapljusne zaglušujuće klaustrofobično sranje za koje ne znaš da l' dolazi od basa, bubnja, ili od što je snimano preko telefonske sekretarice, a Blasphemer tamo u susednoj prostoriji (isto suteren) razloži neki bolesan akord od 3-4 tona... Sečem vene... Edited April 8, 20178 yr by Demon Seed
April 8, 20178 yr comment_2950699 Ove godine je 10 godina od O'do. I 20 godina od Ambisa vučije jazbine. Just sayin', mogli bi live i to malo da ispoštuju.
April 9, 20178 yr comment_2950731 Lepo si me to podsetio, saću se zaposednem tom idejom do ponedeljka. Meni puna kapa i samo ta dva kad bi opalili Da je Blasphemer tu, pa i da se nadamo, a ovim siromasima na gitarama je verovatno mnogo i što su morali da skidaju njegove OaC rifove (i da pokušavaju da naprave isti takav album), koi crni Wolf's Lair Abyss... Moguće da je Nekrobičar imao bolje snimke da im pusti nego ovi albumski koje mi slušamo, pa su tako skidali Blasphemera
April 9, 20178 yr comment_2950760 Esoteric satire i sranje je sto s njega ne sviraju vise stvari. Ne kapiram sta ce im uzivo toliko GDOW pesama.
April 9, 20178 yr comment_2950787 Dobar je GDOW, al uzivo im je 80 posto liste samo odatle, a izdali posle toga jos 3 albuma.
April 9, 20178 yr comment_2950806 DMDS atmosfericno savrsenstvo (minus vokala tadasnjih studiskih), Chimera tehnicko savrsenstvo Mada, da moram da biram - potonji all the way
April 9, 20178 yr comment_2950807 Jedino objašnjenje što vas toliko drma ta Chimera je što je izašla u neko idealno vreme kada ste otkrivali black pa je to bio najsvežiji Mayhem album :] Mislim, ložio sam se i ja tad na isti, Slaughter of Dreams na večiti repeat i sve, i danas mi je super album (sve bolje nego Esoteric), ali uvek prljavi Ordo i frenetični WLA u odnosu na njega.