Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3k
  • Views 259.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam najiskusniji bleker na forumu. Drkao sam na Emperor demo još 1997-98.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bolesnici. Mayhem vise nije Tr00. Ja sam vise tr00 od njih jer nemam instagram, a twiter ne koristim jer je govno.

• Svaki put kad napises бачер, u Africi crkne jato antilopa.

comment_465466
Dead je cirkuzant! Kontaj samo taj idijotski glas. Raniji

Mayhem bi mi se mnogo više sviđao kad bi neko drugi

pevušio namesto Đead-a.

Na koji konkretno raniji Mayhem mislis? Tu su promenili cetiri pevaca najmanje...

comment_471105
Maniac je zesce promenio glas od deathcrusha.

Maltene mu je isti glas kao deadu na splitu sa morbidom.

Taj mu vokal inace mnogo bolje stoji nego na ovim novijim. icon_da.gif

Cekaj, hoces da kazes da mislis da je Maniac pevao na splitu sa Morbid-om?

• 4 weeks later...
comment_493992

Norwegian black metallers MAYHEM are rumored to have parted ways with singer Maniac (real name Sven Erik Kristiansen) and have replaced him with Attila Csihar (TORMENTOR, ABORYM). Csihar had previously worked with the group on their 1993 release, "De Mysteriis Dom Sathanas". No further information is available at this time.

!!!!!!

!!!!!!

!!!!!!

Znaci..sad lepo Maniac odmeni Gaahla u Gorgorothu bream dok je ovaj u zatvoru...i ja tako dobijem sansu da vidim uzivo i Maniaca..ali doduse vise bi voloe videt Gaahla...a ...jos bolje obojcu zajedno..a mozda i Ababth dodje na svirku..s.ad vec malo skrecem ..hahaha

• 2 weeks later...
comment_504851

Najuticajnije na koji nacin tacno?

Funeral Fog je mozda pesma koja je najbliza onom sto su ostali bendovi raw black-a kasnije nastavili da razvijaju. Inace, smatram da je, muzicki, Mayhem (De Mysteriis...) ostao vrlo jedinstven, ostali bendovi su jednostavno otisli malo drugacijim putem. Njihov uticaj je veci po pitanju "filozofije".

comment_504947
Najuticajnije na koji nacin tacno?

Funeral Fog je mozda pesma koja je najbliza onom sto su ostali bendovi raw black-a kasnije nastavili da razvijaju. Inace, smatram da je, muzicki, Mayhem (De Mysteriis...) ostao vrlo jedinstven, ostali bendovi su jednostavno otisli malo drugacijim putem. Njihov uticaj je veci po pitanju "filozofije".

Ok, ne znam zasto sam stvarno stavio 'najuticajnije'... ajde da prepravim na najbolje!

Nisam upoznat toliko sa radom Mayhem-a, pa 'prosirujem' vidike malo! Imam odavno nekoliko njihovim pesmica, pa ono, listam po mp3-u, i naidjem na njih, i shvatim da mi treba jos (zagusio sam hd vec)!

Od pesmica imam samo (koje sam i ujedno jedino cuo) 'Funeral Fog', 'Freezing Moon', 'Necrolust', 'Carnage', 'Chainsaw Gutsfuck', i 'Deathcrush'... icon_biggrin.gif

Meni se cini da 'fali jos nesto.. icon_wink.gificon_biggrin.gif