Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 212.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uh... da ne širim priču mnogo ... evo , nakon nekoliko slušanja definitivno mi je album veliko razočaranje ... Ne mogu da nađem lošiji SyX album od ovog, ne mogu ni jednu pesmu sa ovog albuma da gurn

• Erotomaniac
    Erotomaniac

Meni je samo smesno kako su svi na ovoj temi pljuvali Paradise lost, a sada dizu u nebesa album koji se nista ne razlikuje (cak je mnogo dosadniji)

comment_125983

I JA SAM NABAVIO NAPOKON!!! Piratski "special edition" ima i Masquerade :mrgreen:

Odmah sam otisao kod ortaka da vidim na shta lici...mogu reci da je do jaja prvi utisak, ali moram da ga natenane preslusam cim ga presnimim na kasetu...(Black Knight, dej si? :mrgreen: )

comment_126640

I JA SAM NABAVIO NAPOKON!!! Piratski "special edition" ima i Masquerade :mrgreen:

Odmah sam otisao kod ortaka da vidim na shta lici...mogu reci da je do jaja prvi utisak, ali moram da ga natenane preslusam cim ga presnimim na kasetu...(Black Knight, dej si? :mrgreen: )

Odlican je, bar za ova dva puta koliko sam ga preslusao. Bolji od prethodnih definitivno. Samo moram dobro da preslusam, da vidim mogu li da shvatim Lazu kad je izjavio da mu je to najbolji album na svetu biggrin.gif

p.s. Pozdrav Powerslayeru biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

comment_126972

Odlican je ali isti kurac kao i prethodni jos kad sam ga prvi put stavio u player imao sam utisak vec cutog bas kao kod stratovariusa inace uvod za The Odyssey zvuci kao muzika iz filma i ni malo mi se ne svidja za razliku od ostatka pesme.Mogli bi malo da se ugledaju na Dream Theather njima je bar svaki album razlit.

comment_128785

Odlican je ali isti kurac kao i prethodni jos kad sam ga prvi put stavio u player imao sam utisak vec cutog bas kao kod stratovariusa inace uvod za The Odyssey zvuci kao muzika iz filma i ni malo mi se ne svidja za razliku od ostatka pesme.Mogli bi malo da se ugledaju na Dream Theather njima je bar svaki album razlit.

eh eh....nemam reci,

pa nazalost Dream se trenutno degradira nadam se da ce im sledeci album biti bolji ,ali oni su svoj zenit prosli recimo izmedju '92-'94(I&W i Awake)

dok Symphony X je jedan bend u usponu,jedino sto lici jeste sto je to zapravo njihov prepoznatljiv zvuk,ali su toliko toga novog doneli,razlicito pevanje,vise genijalnih rifova...i ne skidaju nikog...tako da moj-ne kao isto sranje to me nervira

comment_129106

Evo, konacno sam ga i ja dobio (10x 2 blacknight records biggrin.gif ) i odlican je. Na prvo slusanje rekao bih The Divine Wings of Tragedy, samo progresivniji. Ne moguce je da Romeo moze da me razocara. Jedva cekam da ih vidim u aprilu biggrin.gifa:

comment_129112

Evo, konacno sam ga i ja dobio (10x 2 blacknight records biggrin.gif ) i odlican je. Na prvo slusanje rekao bih The Divine Wings of Tragedy, samo progresivniji. Ne moguce je da Romeo moze da me razocara. Jedva cekam da ih vidim u aprilu biggrin.gifa:

Ma opusteno Feanore.

Uh April nije daleko uopste.

comment_129245
Gde u aprilu????
comment_129267

eh eh....nemam reci,

pa nazalost Dream se trenutno degradira nadam se da ce im sledeci album biti bolji ,ali oni su svoj zenit prosli recimo izmedju '92-'94(I&W i Awake)

dok Symphony X je jedan bend u usponu,jedino sto lici jeste sto je to zapravo njihov prepoznatljiv zvuk,ali su toliko toga novog doneli,razlicito pevanje,vise genijalnih rifova...i ne skidaju nikog...tako da moj-ne kao isto sranje to me nervira

ok u redu je samo se ne slazem da je Dream degradirao ovaj zadnji album je mozda njihov najbolji
comment_129371

Gde u aprilu????

U Ugarskoj, zajedno sa Stratovariusom. 24 ili 25 april.

comment_131244

ja ocu ako neko hoce da me vodi sad.gif

Ja cu, evo...za ruchicu kao malo dete :mrgreen: brinucu se da ne popijesh previshe da ne bi gledali tvoje spektakularne pegle :mrgreen: ...u stvari zashto da ne? :mrgreen:

Btw. ja imam ogromnu zelju da idem tamo...i ukoliko sve fino ugovorim sa roditeljima idem tamo da svrshavam vishe puta vezano gledajuci Romea, Allena i kompaniju :mrgreen:

comment_132107

ja ocu ako neko hoce da me vodi sad.gif

Ja cu, evo...za ruchicu kao malo dete :mrgreen: brinucu se da ne popijesh previshe da ne bi gledali tvoje spektakularne pegle :mrgreen: ...u stvari zashto da ne? :mrgreen:

Btw. ja imam ogromnu zelju da idem tamo...i ukoliko sve fino ugovorim sa roditeljima idem tamo da svrshavam vishe puta vezano gledajuci Romea, Allena i kompaniju :mrgreen:

vazi mama ako budes isao racunam na tvoju neznu rucicu :wink::wink: i molim te nemoj da svrsis po meni ostaju fleke smile.gifsmile.gif nego kolko love,ima li neki organizovani prevoz itd.ja idem sigurno ako budem imao kintu
  • 3 weeks later...
comment_139619

jedino sto je slicno kd DWOT i Odyssey je da su kakve su pesme u pitanju....sve kratke, jedan Accolade od 10 minuta, i jedna pesma od 20 minuta.

Zvuk je totalno drugaciji....mnogo agresivniji....i skroz progressivan bez neoclassical pesama kao Sea of Lies, Out of the Ashes i Witching Hour.

meni ovako idu ocene

SX - 5

Damnation Game - 7.5

DWOT - 9

Twilight in Olympus - 8.5

V - 9.5

Odyssey - 10