Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 911.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_2187466

PSP electronic, tako se radnja zove. Medju mushterijama im je i Exit. Rade rackove i caseove. Nisam pravio case za kutiju jer bih krv propishao dok to utovarim u Juga :D

Samo glava i ne vadim lampe jer je o unutra oblozeno. Ako stranci to ne rade, ne moram ni ja :)

U mom caseu takodje imam i dva rack mesta + odeljak za pedale.

comment_2187753

Ljudi imam jedno pitanje:

Kad sviram na pojacalu desava se da se utisa ton, pa da se malo pojaca... nije strasna razlika ali se ipak oseti, a i sve cesce se desava.. :/

Nije problem u kablovima, proverio sam...  

Probao sam da cimam malo dzek na gitari i cini mi se da nije ni do njega.. to znaci da mi pojacalo otislo? ako jeste, u cemu je problem?

comment_2187765

master pot na pojacalu najvjerovatnije,ili volume.moze bit' i da ti pada napon ili u pojacalu ili u uticnici,a mozda imas jako pojacalo i gladan procesor i koju pedalu pride nastekanu u jeftin kineski produzni...shodno ovome,najlakse i najeftinije ti je da jednostavno isprobas na drugoj uticnici.za sve ostalo ti ne gine servis.

comment_2188467

master pot na pojacalu najvjerovatnije,ili volume.moze bit' i da ti pada napon ili u pojacalu ili u uticnici,a mozda imas jako pojacalo i gladan procesor i koju pedalu pride nastekanu u jeftin kineski produzni...shodno ovome,najlakse i najeftinije ti je da jednostavno isprobas na drugoj uticnici.za sve ostalo ti ne gine servis.

jok, po kuci sviram tako sto se bodem direkt u pojacalo, i pustim njegov drajv. Nije ustekan u produzni, ide direkt u uticnicu u zidu. 

Najverovatnije(90%)pad napona josh ako je lampash ne da ce se utisha nego i da se promeni

Pa jebem li ga, sve je moguce, evo danas i juce nije bilo nikakvih problema.. :)

comment_2188787

Sve dok ne hvatas madjarske radio stanice ok je :)

a treba ti isto kao i meni http://www.furmansou...03&id=P-1400ARE kao leba

E kada smo imali probe kod ortaka, hvatali smo neke radio stanice na pojacalima, doduse nisu madjarske.. :D

Joooj to bi mi tako leglo, ma sta jedan, bar 2-3 komada, da mi se nadje pri ruci.. :D kolko para to cudo kosta?? XD

comment_2188894

jok, po kuci sviram tako sto se bodem direkt u pojacalo, i pustim njegov drajv. Nije ustekan u produzni, ide direkt u uticnicu u zidu. 

Pa jebem li ga, sve je moguce, evo danas i juce nije bilo nikakvih problema.. :)

izjedose vam misevi sve u trafostanici.pada ti napon u kuci.mozda ti majka/zena/sestra ima rejnbou usisivac ili slicnu azdaju pa je usisavala dok si svirao,doduse cuo bi je,sem ako ne sviras imolejsn u slobodno vrijeme,kao ja.

comment_2189151

Jcm 800 (onaj bez drajva)Je A clasa pojacala,jcm 2000 je clasa a/b,ukratko za metal ti je najbolje A :)Ime ko ime nista ne znaci ako nesto ne stoji iza njega,vishe opcija ne znaci uvek ''kvalitetnije''chak naprotiv cista fizika.No i jedno i drugo je super pojacalo i nemozes da pogresis