Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 93.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Većina Nemaca su pravi liberalni imbecili koji su u smrtnom strahu od zdravog razuma. Jedni od retkih normalnih su braćale iz Heloweena i Gamma Raya i zato ih još više volem.  Deris se odselio iz

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Da se nadovežem na onaj svoj posat koji je Pavao citirao. Novi album je sranje, na originalu neće pasti sigurno, ali da, koncert se može overiti, ako budem bio u mogućnosti. Što kaže Runner, radni je

• Angelystor
    Angelystor

Da li je ovo normalno  

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2228843

Jedino mogu reći d ajedva čekam novi Grave Digger. Cover je super i više nego obećava.

A, pošto će objaviti album za moju omiljenu izdavačku kuću, Napalm records, znači biće full pokriveno izdanje sa intervjuom, verovatno video intervjuom plus recenzijom...možda tu bude još nešto...

comment_2228964

Po meni najbolji koncert na Wackenu ove godine, svirali cijeli Tunes of war + par klasika. Gostovali im Van Canto, Doro i Hansi, nevjerovatan dozivljaj zaista. Nadam se da ce izdati DVD ovog koncerta.

comment_2233758

E jebi ga, od velikog očekivanja do razočarenja. Vrlo slab album, miljama daleko od prethodnog i od Tunes of War čiji nastavak pretenduje da bude. Sem pesme Hammer of the Scots i možda završne balade, nema ničeg što bi vredelo iznova slušati. Najčešće me albumi Diggera teraju da ih slušam ponovo i ponovo, makar po nekoliko pesama s njih, ali ovde to nije slučaj. Slušaće se verovatno još koji put, ali ne verujem da će me napustiti uverenje da se radi o najslabijem izdanju Diggera do sada, koje ću izbegavati na originalu i kad ga budem negde ugledao. I to posle onakve bombe kakva je bila Ballads of a Hangman! Takav pad za samo godinu i po dana - od najboljeg do najgoreg ostvarenja. Sada me je prosto zabolela glava dok sam slušao neke pesme, prežvakane rifove, silom sklepavane melodije, prosečne solaže i nijednog zanimljivog prelaza, neke dinamike koja bi me prodrmala. tekstovi su smešni, barem koliko sam ih razumeo - milion puta ponovljene fraze koje su već izgubile značenje, kao da se nisu ni potrudili da smisle nešto što bi iole bilo blisko epici sa albuma Tunes of War. Ne bih dalje, iznerviraću se.

• 2 weeks later...
comment_2242573

Uhhh... Grand Magus! Ali 6. april je srijeda, sto ce reci radni dan. Nadam se da ce mi ako nista sutradan pasti onaj cetvrtak kada radim popodne, a jos vise se nadam kakvom organizovanom pr(ij)evozu odavde. Da li treba da se nadam tome da ce neko od nasih organizatora pokusati da dovede ovaj paket u Beograd? Ili mozda trazim previse???