Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

A sad zasto je Awake bolji od I&W:

mracnija atmosfera + 7zicane gitare => manje ljigavih momenata => manje LaBria u ljigavim momentima(zar postoji neko ko ne baca peglu na Surrounded?)

pa sad... ja ne podnosim caught in a web i innocence faded, i da nema te dve pesme na awake-u, bio bi mi mozda i bolji od I&W. ovako, ubise prosek.. :)

• Replies 7.5k
  • Views 609.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

Ma,njemu se 100% ne svidja LaBrijevo uvijanje na pjesmi Surrounded....meni je bas strava,obozavam LaBrijevu boju glasa....ali kao sto neko rece -sto ljudi, sto tjudi- :mrgreen:

Edited by SixStepsOnTheMoon

innocence faded

No medjutim, yours truly nikad nije cuo inventivniji Petrukijev rad od cca druge polovine iste, da ne kazem solo & outro...aBsolutno hebanje dadaije. Un-fucking-real.

No medjutim, yours truly nikad nije cuo inventivniji Petrukijev rad od cca druge polovine iste, da ne kazem solo & outro...aBsolutno hebanje dadaije. Un-fucking-real.

ok, kapiram to za petrucijev deo, samo se meni pesma kao celina ne svidja.

ok, kapiram to za petrucijev deo, samo se meni pesma kao celina ne svidja.

e ovo postujem, kad neko kaze da mu se ne svidja, a ne kao pojedinci:Awake je bolji od I&W, mislim :violent:

Uporedjivanje bendova i albuma nikad nisam volio, jer muzika nije neka sportska disciplina gdje mozes tacno da kazes ko je bolji od koga.

Upravo slusam novi Rudessov album, "The Road Home". Ludak je odsvirao ceo Tarkus!

Mnogo volim ''te'' pesme..jedan od razloga što obožavam prog zvuk.

Epske pesme pune različitih tema, instrumentalnih deonica..a i tekstovi su po pravilu uvek sjajni.

Verujem da ste slušali od grupe Transatlantic ''Duel With the Devil''?

Zbog čega? Da ne bi album bio ''predug''? Znam da su od njih neko vreme tražili da budu komercijalniji..

Vjerovatno zbog duzine albuma. "Falling Into Infinity" je bio proizvod zelje izdavacke kuce u prvom redu, a ne benda.

Zbog čega? Da ne bi album bio ''predug''? Znam da su od njih neko vreme tražili da budu komercijalniji..

zato sto bi onda to neminovno bio dupli album ;p