Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 256.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE C

comment_915298

e,da....lepa svirka,samo shto je mene glava odvaljivala posle nekog vremena...ppivo...awaj...

no... ekv wub.gif

divno....

lepo...

da,generalno ,holiday je bash pfuj sada ,bilo je bolje pre bre....

jedva mozhe sada da se negde normalno djuska...

stolovi kod bine...to je sranje....

comment_918736

Ja volim svirke Prorock-a na bilo kom mestu, ali branim Holidej od onih koji govore da ''nije pravo mesto'' itd...

Bolje je rešenje od Kugle, ali i skuplje, to treba dodati.

P.S.Možda neću moći da dođem na ovu svirku... icon_cry.gif No, potrudiću se svojski.

comment_920790

Užasno mi je krivo što na večerašnjoj svirci nisam mogla ostati duže (posetila sam ''Kuglaš'' na svega pola sata). icon_cry.gif

Elem, nadam se da će se ta ponovna svirka za 2-3 nedelje, koju Srki pomenu, realizovati. E, tad dolazim i ostajem na celom nastupu k'o čovek. icon_rockdevil.gif

comment_920961

E ljudi MNOOOOOOGOOO vam hvala za veceras, nadam se da je bilo ok, jer ja sam danas jedva ustao koliko sam bio bolestan. Znaci jos jednom se svima zahvaljem koji su gostovali i pomogli mi .

Zbog moje zdravstvene situacije , nije bilo obecanog tributea, ali sledeci put ce ga biti.

Veliki poz svima koji su dosli i ostali pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

thanx pa se cujemo i vidimo uskoro

comment_921285

Nisam stigla na pochetak svirke, i nisam mogla da ostanem do samog kraja... icon_smile.gif Jbg, morala i ja da stignem na prevoz... icon_sad.gif

Bilo je lepo na svirci... Svi su uglavnom bili malko alkos.gif , ali dobro, pogreshi chovek... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Dobro su pevali svi gosti...

Srki, svaka chast shto ipak nisi odustao od svirke, taman da sledeci put kad ozdravish bude pravi tribute... icon_da.gifpivopije.gif

I Kuglash je zakon! Moze da bude i zagushljivo i guzva i sve, ali uvek je tamo najbolje zezanje... icon_razz.gif

I nisu mi jasni komentari ljudi koji kad ih samo zamolish da prodjesh u onoj guzvi sloze neku facu... icon_uhoh.gif Jbt, ako niste za svirku-nemojte ni da dolazite!

Idite u pozorishte, ili bioskop, tamo barem ima mesta i moze da se sedi... icon_uhoh.gif