December 19, 200519 yr comment_971008 Svirka 23. petak u Kuglasu Smoricemo standardno A ja nisam pominjao nikakav tribute , tako nemoj da opet bude neke histerije
December 19, 200519 yr comment_971009 Svirka 23. petak u Kuglasu Smoricemo standardno A ja nisam pominjao nikakav tribute , tako nemoj da opet bude neke histerije A da , svima kojima je danas slava Sv. Nikola , SRECNA SLAVA domacini
December 19, 200519 yr comment_971011 Svirka 23. petak u Kuglasu Smoricemo standardno A ja nisam pominjao nikakav tribute , tako nemoj da opet bude neke histerije Kako nisi? Jesi, jesi... Nego si vec zaboravio... Nishta moracu ja u petak to da ispitam...
December 19, 200519 yr comment_971162 A da , svima kojima je danas slava Sv. Nikola , SRECNA SLAVA domacini Da, da... Srecna slava, DOMACINE !
December 21, 200519 yr comment_973030 A joj, pa, kako stvari stoje, mozda i dodjem (stignem sat vremena ranije i posadim se na stolicu ). Ali, ako opet vidim onu grupicu primitivaca sa prosle svirke u Kuglasu...
December 21, 200519 yr comment_973068 Da, Srki, nemoj da ih izneveris!!! Da, Srki, nemoj da izneveris the charmed one...Posto ovde neko nije razumeo ironiju, pa moram da budem direktna...
December 21, 200519 yr comment_973150 Da, Srki, nemoj da izneveris the charmed one...Posto ovde neko nije razumeo ironiju, pa moram da budem direktna... wtf? mislim da ni ja nisam razumeo ironiju...
December 22, 200519 yr comment_973307 Da, Srki, nemoj da IH izneveris!!! Jel` sad jasnije? ...Whatever... Do kad taje svirka? Standardno je do 2,valjda?
December 22, 200519 yr comment_973387 Da, Srki, nemoj da izneveris the charmed one...Posto ovde neko nije razumeo ironiju, pa moram da budem direktna... Zanimljiva ti je ironija. Umesto sto pokusavas da budes ironicna, bolje ti je malo da se zabavis, pa imaces sutra prilike za to. POZ Morgray The Dark i pozdravi svoje simpaticne drugove! Vidimo se sutra uvece!
December 22, 200519 yr comment_973919 Zanimljiva ti je ironija. Umesto sto pokusavas da budes ironicna, bolje ti je malo da se zabavis, pa imaces sutra prilike za to. Zanimljiva, zanimljiva, nego sta... Kad imam toliiiiiiiiiiko povoda da budem takva(ironicna)...I za razliku od nekih, meni nije "zabavljanje" samo na svirkama Prorock-a...Bogu hvala, bar toga imam na pretek("zabavljanja"- i to u raznim vidovima)!
December 22, 200519 yr comment_974064 a da batalimo svadjanje na ovom topicu.... primetite kako mi je gotivan member number...
December 23, 200519 yr comment_974194 E ljudi stvarno , aj' da se zezamo vezeras , a drugog da napravimo zurku za ludovanje ok? poz
December 24, 200519 yr comment_974978 Zanimljiva, zanimljiva, nego sta... Kad imam toliiiiiiiiiiko povoda da budem takva(ironicna)...I za razliku od nekih, meni nije "zabavljanje" samo na svirkama Prorock-a...Bogu hvala, bar toga imam na pretek("zabavljanja"- i to u raznim vidovima)! Bice ti zanimljivije u zivotu kad pocnes da se bavis sobom, a ne drugima. Inace, sinoc je bilo fenomenalno, veliki pozdrav veseloj druzini! Edited December 24, 200519 yr by the charmed one
December 24, 200519 yr comment_975084 Kme, nisam mogla da dodjem, morala da se vidim sa nekim ljudima... Bilo puno? (Josh i pitam... ) Shta ce to biti drugog? Opet svirka? Gde?
December 24, 200519 yr comment_975183 Bice ti zanimljivije u zivotu kad pocnes da se bavis sobom, a ne drugima. Onda bi trebalo ti da mi budes uzor i pokazes mi kako je to baviti se sobom ( ) i okaniti me se, zeno, naci neka korisna posla, a ne spamovati po ovoj temi. Anyway, stigla sam tek na kraj svirke, ali tu je 2., popravni(za mene) ...
December 24, 200519 yr comment_975193 Niko ne spamuje, a pogotovu ne ja. Verni fanovi ne stizu na kraj svirke, vec su od samog pocetka na licu mesta. O tome kako se baviti sobom, pripremicu ti jedan ubrzani kurs.
December 25, 200519 yr comment_975302 U KURAC!!! cista desetka za svirku! po prvi put sam pevala i bila sam skroz hepi! da, inače 2.1. repriza reprize nove godine, tj ponovo svirka u ponovo kuglašu. svi su dobrodošli!
December 25, 200519 yr comment_975356 Da, stvarno je bilo odlicno... Bravo za Geri Mura, Snejk, Dzovi, Parple..... Mozda da su uleteli i Smoke on the water pred kraj ili nesto od Metlice, Aerosmitha.... Super sto je bila i Generacija 5, Kerber... Bice i ta repriza 2. januara krcata osecam
December 26, 200519 yr comment_976361 Niko ne spamuje, a pogotovu ne ja. Verni fanovi ne stizu na kraj svirke, vec su od samog pocetka na licu mesta. O tome kako se baviti sobom, pripremicu ti jedan ubrzani kurs. Hvala na ponudjenom kursu, dusebriznice... I ja sam taaaako los fan...C,C,C...Shame on me!