15 hours ago15 hr comment_3125779 Baš udara kontrast ovaj cover u odnosu na prošli. Nisam fan kad polude sa bojama ovoliko (OMRtS, Cts) Report
5 hours ago5 hr comment_3125792 Nije loš artwork, dosledan njihovom fazonu, mada malo vuče na Baroness. Čuje se u ovim singlovima da bi da zvuče energičnije u odnosu na Hushed and Grim, udaračke su pesme, ova druga mi na prvu loptu pamtljivija mada je solo baš uzdržan i nikakav. Nekako se ne hvata za ostatak pesme kao što smo navikli, već kao ajde da se napravi prostor u pesmi za solažu koja dosta ravno zvuči. No to je i očekivano sa ovim novim gitaristom. Miks mi je malo muljav, na Hushed and Grim su ušli baš u legit hard rock sastav i ton i miks na tom albumu su odlični, baš lepo legnu posle više slušanja, valjda ovo neće da bude napržena ploča kao Once More Round the Sun, gde ima dobrih pesama ali su ih podavili u miksu. Aj videćemo na šta će ovo da izađe. Malo kao da hodaju po jajima, anticipiram dosta safe album. Btw - čini mi se kao da Josh Homme peva neke vokale pri kraju ove Snakes for Dinner? Report
4 hours ago4 hr comment_3125793 Pa radio im je artwork Paul Romano, njihov stalni kolaborant (valjda nije radio samo Hunter i OMRTS), meni je super.Slažem se da je solaža kilava al mi je kul što su ubacili ove klavijature malo prominentnije. Refren lomi, jedan od boljih u njihovoj novijoj diskografiji, glavni rif mi je isto super, kao i ovaj završni. Meni kod novijih Mastodona samo smeta što je Brann dosta zauzdan, ništa više. Report
3 hours ago3 hr comment_3125797 Jeste Josh is QOTSA, neizbežan ovih dana očigledno, i u spot su ga ubacili. Report