Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_296586

Prelistavala sam teme i ne mogu da verujem da se niko nije setio ovog benda!!!!!!! 8O

Mnogo su dobri, imaju najjache textove kod nas, provereno! (Mada ni Goblini nisu daleko...)

Je l' ih slusha neko?

• Replies 1.3k
  • Views 139k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koji će vam ovaj Blok Out uopšte? Raspali su se sa razlogom sigurno, klasični smarači beogradski iz devedesetih, stalno nešto zloupotrebljeni i neshvaćeni, takvim tipovima uvek nešto fali i nikad nis

• Увијек сам желио да знам нешто више о овоме, зашто је Бајага отпустио Влајка и Нелета, па ако може... не мора на овој теми.   Бајага је отпуштен јер није хтио да свира неку љетну тезгу у Грчкој. Пр

comment_301638

Jedna od nasih "pametnijih" grupa.Inace, ja ne mogu da slusam svaki dan ovaj bend mada ih jako cenim. Morbidni su mi i razpolozena sam jedino kada imam isuvise pozitivne energije ili kada me se jednostavno nista ne tice.Svidjaju mi se njihovi koncerti jer su najduzi i ljudi, jednostavno, nesebicno sviraju.

comment_304274

Neko je rekao da je Ritam Nereda bolji od Block Out-a smile.gifsmile.gif .

U poredjenju sa BO Ritam Nereda su prosto smesni. Od domacih bendova iz poslednje decenije Block Out-u po originalnosti i kreativnosti mogu da pariraju jedino Bijesovi.

• 2 weeks later...
  • Author
comment_314165

Drago mi je shto ima ljudi koji ih cene.

Meni su oni toliko bliski.

Zaista su najbolji domacji bend. Ja Bjesove lichno ne volim, slushala sam ih uglavnom samo live, a onaj pevach se na sceni sprda, pa mi nisu ostavili bash jak utisak....

comment_314186

Ima ljudi koji ih cijene... Ja ne bih rekao da su najbolji ili ne znam ni ja šta, ali se objektivno može reći da su bend čiji su albumi (Godina sirotinjske zabave i SKSSS) najrealnije slike jednog ružnog vremena...

Meni je inače draži SKSSS jer je opušteniji i ujednačeniji, dok me atmosfera na GSZ ponekad zna i smarati, ali to se nije desilo odavno, nisam slušao BO bar nekih godinu dana... Nije mi padalo na pamet, valjda iz straha da ću se izbedačiti...

I da, jel' ima neko da mu je stvar sa prvog '8 & 30' simpatična? Mislim, nemam pojma na šta se tekst odnosi, niti sam ikad nešto puno razmišljao o njemu, imam ideju da je to jednostavno pjesma o nekome koga više nema (dobro, nemojte me sad odmah proklinjati i pisati objašnjenje), ali stvar je baš onako sjetna, a opet lagana... I jako mi se sviđa.

Aj' pa sutra će biti još koje slovo, riješio sam da prebacim GSZ i SKSSS na komp da slušam malo...

• 2 weeks later...
comment_320155

jedna ispravka... prvi album je pola snimljen sa nikolom a pola bez (mislim da je druga strana njegov rad)... ali meni je ceo super... cak ako uzmemo u obzir da im je i leontina gostovala u jednoj (ili vise) pesmi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.