Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 527
  • Views 51.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sve je to sranje u poredjenju sa in search of sanity.

• pff kako mozete da poredite exodus sa nekim tamo onslaughtom?

• In Search of Sanity Full-length, 1989 [5 reviews, average 60%]   http://www.youtube.com/watch?v=AgNqvxQD9RI

comment_2685972

Nije sto je dosao dan da se i ja jednom slozim sa lemijem, ali neverovatno sta sve danas prolazi kao 'dobra' produkcija. Boli me glava od jedne ove pesme, kako li ce tek da bude posle albuma.

SA druge strane, pesma nista spec., vidim da ce da bude isto k'o sa proslim albumom, krljanje bez smera.

comment_2686121

U jebote,imas dva para slusalica,nisi dugo pisao o njima.Slusas na njima dok ides u Novi Sad?

Produkcija je govno,bubnjevi zvuce ko da si ih ti koji veze nemas sa muzikom KUCAO U FRUTI LUPS 3,mase nigde,bas se ne cuje,sve je suvo i tupo.

Ceka se album,pa da se oceni kako zaista zvuci,ovde zvuci ko da ste je pravili ti i debeli Nesa hajfaj cigani ludaci.

Pesma i dalje jebe mame,rifovi kidaju,refren je bolestan.

comment_2686122

ajde ne loži se, pričam o tome da imam uređaje neke niže srednje klase i da se na njima sjajno čuje, a mogu da zamislim kako je na nekom kvalitetu

i boli me kurac za to što se tebi ne sviđa taj zvuk

indijanac

comment_2686216

Ja te samo ucim da dobra produkcija nije cisto i sterilno nego zivo ti verovatno nisi naviko da cujes ovakve gitare posto si pozer pa nikad i ne ides na koncerte da bi cuo kako to zvuci :)

Ako je tebi ovo zivo,onda me nemoj nicemu uciti posto veze sa zivotom nemas.Ovo je toliko sterilno da boli,plus nema masti i basa,a bubanj zvuci ko kurac.

Naravno da sam pozer,imidz je sve.Dzaba tebi koncerti kada licis na jeftinu verziju Hetfilda iz 1993. :D

• 2 weeks later...
comment_2691122

Album sabija,prvoklasna klanica! :rockdevil: Nema lose pesme,sve su odlicne...izdvojio bih Fuel for fire,Slaughterize,66fucking 6 i Chaos is king.Obradovala me i ponovo snimljena Shellshock,In search of sanity mi omiljen njihov album,ovo doslo ko kec na desetku.Odlicno su je odradili!

Produkcija ovako zvuci bolje,nije onako lose kompresovano govno na koje ste drkali.Ali i dalje su mi bubnjevi smece,pretihi su i grozan zvuk imaju,fruti lups 3.Ali nije ni bitno,album sabija to je najvaznije.