Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 305
  • Views 35.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• najsmesnije kod black metala su svi ovi luzeri poput ovih i Nergala. svi su u nekom occult cosmic exploration fazonu, kapiraju neka nova prostransva, enlightened beings, a koncepti tipa transgender lj

• Black desire
    Black desire

Ma ne treba Slejeru takav talenat, samo bi nazadovao.

• pa bas nije. folira se da je neki dzetset, voli jogu ali tu otprilike staje. mao je i onaj neki rasisticki IG post o crncima, pa nosio neke edgy black metal against antifa majice, bas je definici

comment_1862499
Amerika ima jacu bm scenu nego sto vi mislite.Jebe se meni za tradiciju,znaci neki norveski bend koji ima tradiciju 20 godina a zvuci kao leteci cirkular je kvlt?Daj bre uozbiljite se malo...

Ja bih svakako dodao i Abazagorath.

• Author
comment_1864321

Album je nesumnjivo opasan, ja sam se plašio zbog duge pauze i promene članova da to neće ličiti ni na šta, ali eto - Proscriptor je demantovao. Nije mi bolji od Tare, fali za kraj onakva epska pesma kao Stone of destiny da kruniše album. Nego Goxy, jel ti ušla u uvo zadnja pesma na ovom, vrh jebote :rockdevil: klavijature me isto dovode do ludila kako su dobro odrađene.

comment_1864328
Album je nesumnjivo opasan, ja sam se plašio zbog duge pauze i promene članova da to neće ličiti ni na šta, ali eto - Proscriptor je demantovao. Nije mi bolji od Tare, fali za kraj onakva epska pesma kao Stone of destiny da kruniše album. Nego Goxy, jel ti ušla u uvo zadnja pesma na ovom, vrh jebote :rockdevil: klavijature me isto dovode do ludila kako su dobro odrađene.

ok,na albumu nema takvog kulta kao sto je stone of destiny,ali da za sada ipak dajem prednost absu-u...ma tu su mi negde podjednako,ne znam ni ja vise,to nije ni vazno.

nije jos,nekako mi dodje najslabija.12578911 su mi vrh

• 1 month later...
  • 4 weeks later...