Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 818
  • Views 81.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja mislim da se ovi momci samo sprdaju, da bi videli kakvih sve idijota ima koji će da se tripuju da slušaju ovo đubre koje prave.

• Jebi ga, nisu svi dovoljno inteligentni i napredni da bi slušali Megadeth. Budi tolerantan.

comment_1041302
da otvorimo novi topikaju:kultna igra u poznavanju forumasa yumetala.233.gif

wagnera sam gledao na kolarcevskom nije nigde bilo lincovske svetlosti iz plave kutije/kolibe/whatever

(zikica je opet preterao,god dammit,sad jos samo da obave neku lekturu /korekturu na omrazenom forumu koji mi je pojo juzera/password skoro,)

gelb i drugari imam prijatelje koji se vise loze.

a ja mislio da si ti onaj sto vadi iz fusnota wire-a i ima par giga incomplete fajlova icon_cry.gif

recimo to ovako: TAJ LIK, EBM Leek & Bivsa Mu Devojka, Devojkina Drugarica & Das Ich smo, takodje, bili na koncertu za koji je karta bila ispisana cirilicom!! icon_smile.gif

comment_1041321
buahahaha.. icon_wink.gif I'm so tHere!! icon_da.gif

or maybe not?! biggrin.gificon_razz.gif Mislim, nadimenjaci UbU JESU LEGENDE, al' bi odlazak na nji'ov 'cert bio, cak, veci promasaj od kupovine or. cd-a na kojem bi se isti nalazio!! icon_da.gif Z Druge stRaNe [jastuka], Calexico & IrOn & Wine bi' bas vol'o da gledam!! icon_smile.gif Tako da, count me in.. pitam se, kol'ko bi bilo zainteresovanih?!

comment_1041878

problem je u tome sto ja taj dan propustam lektorske vezbe [imam pravo na jos jedan, eventualno dva minusa u ovom semestru] i jedno predavanje koje rado ne bih propustila zbog svog "dobrog" odnosa sa asistentom... pa jebiga ne moze da se krene u 20h kad se meni sve to zavrsi.

tako da ako je iole izvodljivo da gnarka neko zameni or smtg...

ako stvarno nije izvodljivo, jbga onda nek bude tako! nek krenemo u 13h, pa i da drzimo prstice da hrvatski granicari nece da nas zajebu ko mene prokleti malinari pre dve godine...