Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 116.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nisam mogla očima da vidim Apartman, do pre par godina kada sam (na silu odvučena od strane drugara), uživo čula njihovu svirku na nekom Moto festu. KAKVA JE TO ENERGIJA!!! Komunikacija sa publikom

• Koji proser , sedi 1 !!!!!!!!!!!!! Poslusaj live cd kad sam reko Olgi - Pusi kurac ... TRo je predoistroznosti radi ... Kuhinjaaaaaaaa , kuhinjaaaaa ... zove te kuhinjaaaaaaaa , creno bela zastava sim

• Alice_Wrathchild
    Alice_Wrathchild

Ma odslušala sam pre par godina, dok su bili aktuelni u Čačku, svirali su non-stop i bili su jedini koji u toj rupi naplaćuju ulaz, družili se s našim bajkerima...ne znam, neću da vređam, meni su smeš

comment_1702668
Ili mozda mi nismo dovoljno inteligentni da shvatimo pisca...pa, zar nije trip svakog pisca da bude neshvacen od okoline, tad dobija na znacaju :surprised: :surprised: :surprised:

Да, као што је шјор Звонимир Ђукић једном изјавио да он заправо нема појма шта његови текстови значе, то је на публици да индивидуално схвати. :no:

• 3 weeks later...
comment_1716588

Novi pevač kida. I Kraljevski apartman kida. Koliko sam čuo, Lotke i ostatak Apartmana su se razišli, jer je on hteo da prave muziku koja će ličiti na Ruku pravde, sa dosta klavijatura, dok su ostali hteli gitarskiji zvuk. Ta gitarskija opcija je bolja. Ono, nije ni Lotkeov Lavirint loš, videh ga jutros na playback u Žikinoj šarenici, sa jednom novom pesmom. Nije mu prvi put da gostuje u toj emisiji, sa Apartmanom je bio 2006. i pevao Dao sam sve od sebe, isto playback, ispred Skupštine grada Beograda.

comment_1716786
Novi pevač kida. I Kraljevski apartman kida. Koliko sam čuo, Lotke i ostatak Apartmana su se razišli, jer je on hteo da prave muziku koja će ličiti na Ruku pravde, sa dosta klavijatura, dok su ostali hteli gitarskiji zvuk. Ta gitarskija opcija je bolja. Ono, nije ni Lotkeov Lavirint loš, videh ga jutros na playback u Žikinoj šarenici, sa jednom novom pesmom. Nije mu prvi put da gostuje u toj emisiji, sa Apartmanom je bio 2006. i pevao Dao sam sve od sebe, isto playback, ispred Skupštine grada Beograda.

EVOOOOO GA PRINCCCC JEEEEEE

inace bilo mi cudno kad je Lotke na onom festivalu rekao kao pozdravite ..............(zaboravio sam ime) iz KA da nema vas ne bi bilo mene a ni KA

i posle su opusteno pricali njih dvoje zajedno znaci da je sve oko njih ok

comment_1717479

E tu si se vidish zajebao! Chim prichaju opushteno, znachi da neshto nije u redu! Nisu tu chista posla kada 2 choveka prichaju opushteno a prethodno su se svadjali! Neko ce biti ubijen, obavestite muriju!!!

Shto se tiche novog apartmana muzika je super ali me nervira pevach i text pesme!!! Lavirint rules!

• 2 weeks later...
comment_1726387

Jbg, ja samo video onaj spot. Moracu da kupim disk. Inace, pricao sam sa Lotketom na Exit-u, trebao je da svira sa Pergamentom, ali mislim da je bio neki nesporazum sa organizatorom oko satnice. I on kaze da je otisao iz Apartmana jer je on imao drugaciju "viziju" Apartmana.

• 2 weeks later...
comment_1737603

Znaci, evo i zvanicne najave:

19.9.2008 (petak) Music Hall, Banjaluka

Kraljevski Apartman

(Hard'n'Heavy, Beograd)

Milsim da nema potrebe objasnjavati o kome i cemu je rijec. Jedan od najboljih srpskih bendova danasnjice, po cetvrti put u Banja Luci. Promocija novog, petog po redu, studijskog albuma "Cuvar tajni".

+ specijalni gosti

Spidfrik

(Armageddon Roll'n'Rock, Banja Luka)

Start: 22.00 h

Upad: 6 km

• 4 weeks later...