Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 641
  • Views 88.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2334651

mamnje jebe!!!!!!!!!

tirion je super, jedva chekam deneris da vidim celavu! dot roki su mi malo previshe fensi sve je chisto nekako u sceni nema dovoljno dima, mada muve na mesu su fin detalj!

ma sve je dobro. sveta sara dzhonorodica je odlichna kao sirsi

comment_2335084

Ja nisam citao i epizoda me je odusevila. Volim sto je sporiji tempo u odnosu na holivudska sranja, volim kada prica polako naraste. Ali ona poslednja scena me sokirala, mislio sam da ce mali imati ulogu kroz celu seriju, kad ono arivederci :(

Imam samo jednu manu sto je ovaj severni grad kojim upravlja Son Bin prikazan kao selo od 200-250 ljudi. Znam da je potreban budzet ali fali par kadrova sa visine da se vidi da je to neki veliki grad sa par hiljada statista.

U svakom slucaju sam odusevljen, vec godinama ne gledam serije ali ovo cu da skidam cim izadje sledeca epizoda. Takodje prevod je odlican.

comment_2335355

Ja nisam citao i epizoda me je odusevila. Volim sto je sporiji tempo u odnosu na holivudska sranja, volim kada prica polako naraste. Ali ona poslednja scena me sokirala, mislio sam da ce mali imati ulogu kroz celu seriju, kad ono arivederci :(

Imam samo jednu manu sto je ovaj severni grad kojim upravlja Son Bin prikazan kao selo od 200-250 ljudi. Znam da je potreban budzet ali fali par kadrova sa visine da se vidi da je to neki veliki grad sa par hiljada statista.

U svakom slucaju sam odusevljen, vec godinama ne gledam serije ali ovo cu da skidam cim izadje sledeca epizoda. Takodje prevod je odlican.

I ja isto odusevio epizodom... Skoro nisam gledao nista ovako kvalitetno :) Spremam se da narucim sve 6 knjige koje su do sada izasle i da procitam letos ^^ A za malog, pa bas i nije arivederci, al nmvz ^^ Da ne spoilujem :)

Edited by Shinigamy91