Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_646984
bilo kako bilo MAY RESULT i THE STONE su najveci bendovi u srbiji , hteli to prihvatiti ili ne!

a ne samo u srbiji proglasavaju ih i jednim od najvecih u zapadnoj evropi!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

• Replies 1.3k
  • Views 130.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

Trebalo ih je pitati šta misle o ovim hrišćanskim skretanjima u srpskom blek metalu..

• https://www.serbian-metal.org/intervjui/25698/may-result-intervju-rastko-maric-1/

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Nikada necu razumeti njihove tripove..paganizam i satanizam..Au u picku materinu..   Soli je u pravu

comment_647445
Ja sam narucio onaj dupli juce jedva cekam da stigne.

osecam da je font opet neki osinuti tako da ako neko ima textove nek baci ovde..

Ha!

Velesovica, staroslovenski. Neke momente je veoma tesko procitati i shvatiti. Ali lepo izgleda.

Root je fantastican, The Book naravno.

Poz!

comment_648311
Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska

Pazi, to nije font. To je sve rucno pisano od strane Glad-a.

Poz!

comment_648387
Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska

Hahaha,pa sta bi strancima znacio i neki normalan font kad su sve pjesme na srpskom?!

comment_649551
Ha!

Velesovica, staroslovenski. Neke momente je veoma tesko procitati i shvatiti. Ali lepo izgleda.

Root je fantastican, The Book naravno.

Poz!

Ne moze ono da bude VLesovica to ti je nista drugo do crta i reza a ono moze da bude cirilicia(ona prva cirilica)

A postajanje Vlesovice inace jos nije utvrdjeno..

comment_649923
Ne moze ono da bude VLesovica to ti je nista drugo do crta i reza a ono moze da bude cirilicia(ona prva cirilica)

A postajanje Vlesovice inace jos nije utvrdjeno..

Reci ti to coveku koji ih je pisao, a zove se Glad, i pevac je benda. To su njegove reci.

Poz!

comment_650588

Ono je font kojim je pisana Velesova knjiga to je font koji veoma lici na cirilicu..

Ako neko ima textove mogo bi stvarno da postuje

comment_650695

Ne znam sta svi hvale novi May. Meni nije nista posebno. Pesme su ok kad ih slusam ali nemaju nijedan hit-ono da mi pesma odmah udje u glavu. Meni je Tmina bila bolja. A tekstovi su pomalo smesni. Spominje se neki krvavi bog i sta ti ja znam. To je jako neozbiljno po meni i takve tekstove ne treba da pisu ljudi od 30 godina.

comment_650730
Ono je font kojim je pisana Velesova knjiga to je font koji veoma lici na cirilicu..

Ako neko ima textove mogo bi stvarno da postuje

Koliko puta treba ponoviti - ono je rucno pisano, i nije font!

Bice u sledecem intervjuu za BV objasnjenje.

Poz!

comment_650732
A tekstovi su pomalo smesni. Spominje se neki krvavi bog i sta ti ja znam. To je jako neozbiljno po meni i takve tekstove ne treba da pisu ljudi od 30 godina.

Mozda nekima, a nekima su smesni i textovi 40godisnjaka sa poetskim nazivima tipa Fucked with a knife ili I cum blood. icon_uhoh.gif

MR je u tom fazonu vec odavno, ljudi rade ono sto vole, i to treba postovati.

Poz!

comment_650860

Mislim da je Natasha! u pravu po pitanju poredjenja ovog albuma i Tmine, mada je MR bend kod koga je najteze porediti sva ostvarenja, uvek unose nesto razlicito! Poslusajte prvi demo i ovaj zadnji album pa onda GSoE i Tminu- kao da slusate 4 razlicita benda koji opet imaju neku zajednicku crtu