April 4, 200421 yr comment_415748 pa ovako eto mene opet... video sam tekstove, i sta da kazem, hteo bih da pitam koje su veroispovesti clanovi grupe? A sto te to zanima?
April 4, 200421 yr comment_415827 E pa to nije lepo sto sa svojih 14 godina imas 2 iz srpskog, sta li ces da imas kad budes omatorio kao ja??? A gospodin THE_EXORCIST se bolje od svih nas razume i u muziku i u infest i ima pravo da bilo sta kaze za njih. Jel si slusao Whitesnake nekad? ili Abbu, e pa Infest kaze da je Abba sranje...a ako stvarno tako misle, onda je bolje da se trash (izumrli) ostavi profesionalcima, kao sto THE_EXORCIST rece... 8) 8) Prvo pise se Thrash a drugo ABBA jeste sranje
April 5, 200421 yr comment_416074 Znaci opet sviraju u Cacku. Znas li Djole hoce li biti onoga u Prokuplju.
April 5, 200421 yr comment_416077 Nisam ja Djole ja sam Luka a sto se tice Prokuplja ja sam cuo da ce biti otkazan
April 5, 200421 yr comment_416082 Neko nije planirao da ceo zivot nosi naocare i da bude profesor. Neko je odlucio da svira ili da nosi dzakove ... nije tu nista sramotno. Ako neko ne voli ABBU to ne znaci da ne zna da svira. Ne kapiram uopste o cemu je rec? Oces reci da su ljudi iz Infesta glupi? Na osnovu toga sto ih skola ne zanima i sto ne dele tvoj muzicki ukus? .... Ovde je uostalom najbitnije kako se ja osecam kada infest svira ... sta rade kod qce cisto me zabole. A sviraju fenomenalno i to je za mene najbitnije.
April 6, 200421 yr comment_416917 Da li ce Infest uskoro opet nastupiti u Beogradu. btw.Ja sam jednom upoznao pevaca Infesta na Hitu (onaj celavi sto te je cimao za demo ako se secas)
April 7, 200421 yr comment_417943 Veliki pozdrav za Infest. Vidim da se pojavio opet onaj govnar Inkvizitor. Ali ako. Neka on slobodno sere, jer ga niko ne jebe ni 2%. Momci iz Infesta mnogo dobro sviraju. Nemojte da date da vas pogadja sto neki idioti seru. Pozdrav za sve koji podrzavaju najbolje. poz
April 7, 200421 yr comment_417947 A sto te to zanima? tekstovi su im ko da ih je pisao Jef Haneman...
April 7, 200421 yr comment_418195 I ja imam 15 godina volim rock koliko i metal samo metal malo vise mrzim abbu ne znam da sviram ali znam sta mi se svidja a ako je Infest krs onda se meni mnogo svidja krs
April 7, 200421 yr comment_418266 I ja imam 15 godina volim rock koliko i metal samo metal malo vise mrzim abbu ne znam da sviram ali znam sta mi se svidja a ako je Infest krs onda se meni mnogo svidja krs Tako treba
April 8, 200421 yr comment_419020 Infest... Jagodinci, rodjaci moji ... Zoooooki pozeeeeru, Zoooooki Salim se, rekla sam ti da cu ovo uraditi
April 12, 200421 yr comment_421855 Infest... Jagodinci, rodjaci moji ... Zoooooki pozeeeeru, Zoooooki Salim se, rekla sam ti da cu ovo uraditi Imam osecaj da je tebi cmar ohoho veliki od ovolikog uvlacenja!
April 13, 200421 yr comment_422383 ZORANU! Ma jeeeeeeste, ja bas imam razloga da se uvlacim liku koga znam 4 godine, a i on je tako popularan i takva zvezda pa moram da se uvlacim Ne budi idiot, ne znas ni o cemu se radi
April 14, 200421 yr comment_423266 O.K.! ali pogledaj temu o draconiku i sve ce ti biti jasno kako se ne uvlace nepoznatim mada je bane malo poznatiji!
April 14, 200421 yr comment_423589 Moja sestra iz jagodine koja je 6 razred i neslusa metal cula je za infest i zorana!
April 15, 200421 yr comment_424444 Moja sestra iz jagodine koja je 6 razred i neslusa metal cula je za infest i zorana! Zlo,zlo
April 16, 200421 yr comment_425311 Ja neznam da li je ovde neko corav ili nepismen ili slicno!Jos od kad smo rekli da se ovde vodi diskusija o muzici a ne o privatnom zivotu infesta!Ovaj veliki inkvizitor nema veze sa metalom a sere nesto za zokija i za infest.Nemam snage da se vise svadjam sa vama,vec odoh da slusam THRASH METAL a inkvizitor i ovaj hijeroglif mogu da uzmu da slusaju ingvija i DA ZAJEDNO CITAJU BIBLIJU POSTO TO NAJBOLJE RADE,a pre bih se ubio nego da gledam onog uobrazenog majmuna,a sto se tice AMERIKE,evo ja sam upravo ustao iz kreveta i shvatio da sam bio nocas u americi,a ti si sanjao to juce...ili kad vec! ////////////////////////////////////////// DEATH TO POSERS LIKE YOU LET THE METAL FLOW THRASH TILL DEATH
April 17, 200421 yr comment_426464 ti inkvizitore ti si jedna neizivljena stoka i trebas da umres sto pre!zelim ti sporu i tesku smrt!nekog mrzis reci mu to u oci!a ne ovako serendas ko najgora picketina! Edited April 17, 200421 yr by @@