Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1725631
Uh, daleko meni to more.

Jel može na dnu bunara?

Hm..da vidim..može ali pre toga baci crvenog pevca preko ramena i tri maline u isti bunar. Mora da duva zapadni vetar jer će ti žena biti iz zapadnog kraja. I neka bude sunčano ako želiš sreću.

• Replies 2.6k
  • Views 164k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1726587

Hehe,o cemu vi to...? :confused:

Nego,sinoc sam bas sanjao neko sranje... :puke:

Kao,dok sam stojao ispred ogledala prvo odjednom (za par trenutaka) poceli da mi se kvare zubi,onda kad sam ih malo gurnuo jezikom i da ispadaju,pa sam poceo sav da oticem i da mi se pojavljuje neki osip po kozi... :confused:

Dok nije dosao neko od mojih i dao mi neke tablete od kojih su me prosli ti otoci i taj osip,ali ne i zubi...

Sranje,starim :):puke:

Edited by LazaGNR

comment_1726602

Mislim da to baš ne mora da znači da će mu se desiti neka nesreća. Ne pomamljujte čo'eka!

Mada, san je baš ružan. Postaje svjestan svojih osobina, poput nemarnosti (jer zubi se ne kvare ako se vodi računa o njima), i upravo zbog te nemarnosti osjeća posledice (natečenost). Neko iz okolone mu pomaže da se rješi tog osjećaja, ali to nije dugotrajno rješenje, jer i dalje ne objašnjava problem zuba (tj. nemara). Ja bih prije tako nekako shvatila san.

Edited by Kokopelli

comment_1726699

Има лека, Лазо.

То је много лош знак али лека, наравно, има. Стави три камена, нађена испод дрвеног моста, у воду са рузмарином. Пиј по неколико гутљаја сваког пуног месеца. Кад попијеш све - удаћеш се!

Нема на чему.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.