Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_407566

Earache Records will be issuing a "best of" collection from legendary U.K. grindcore band CARCASS on May 17. Titled "Choice Cuts", the compilation contains over 20 tracks, including two full Peel Sessions broadcast back in 1989 and 1990. It also features a comprehensive booklet including an in-depth interview with drummer Ken Owen.

"Choice Cuts" (view cover here http://www.earache.com/images/cd_covers/mosh220.jpg track listing:

01. Genital Grinder

02. Maggot Colony

03. Exhume to Consume

04. Swarming Vulgar Mass of Infected Virulency

05. Tools of The Trade

06. Corporeal Jigsore Quandary

07. Incarnate Solvent Abuse

08. Buried Dreams

09. No Love Lost

10. Heartwork

11. Keep on Rotting in The Free World

12. R**k the Vote

13. This Is Your Life

14. Crepitating Bowel Erosion (Peel Session, Jan. 2, 1989)

15. Slash Dementia (Peel Session, Jan. 2, 1989)

16. Cadaveric Incubator of Endoparasites (Peel Session, Jan. 2, 1989)

17. Reek of Putrefaction (Peel Session, Jan. 2, 1989)

18. Empathological Necrotism (Peel Session, Dec. 16, 1990)

19. Foeticide (Peel Session, Dec. 16, 1990)

20. Fermenting Innards (Peel Session, Dec. 16, 1990)

21. Exhume to Consume (Peel Session, Dec. 16, 1990)

Eto.Jos kad bi se Carcass ponovo okupili...

• Replies 1.1k
  • Views 101.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• imamo primer klasicnog jedenja govana na ovoj temi. ocigledna je podela izmedju onih koji iznose autenticne utiske, cinjenice i argumente i onih koji moraju da se prikace na svaku temu iako nemaju sta

• Čekaj, znači neprihvatljivo je reći da je ovo samo dobar album? Jel moramo da kažemo da je totalno govno ili da je najbolji album ikad snimljen, nema sredine?

• apsolutno, u slucaju gorguts. ali recimo u slucaju nekog nekrucijalnog benda bas tipa oathbreaker (koji su mi skroz kul bend), takav post ne bi imao smisla.   oko ovog ostalog sto si rekao se ne sla

comment_419006

Ja mislim da je Jeff (basista) bio patolog. Inace sada radi kao racunovodja(!).

Dok je Bill (najbolji gitarista svih vremena) sada u blues/rock sastavu Firebird.

Ken (bubnjar) se oporavlja od tumora na mozgu (zvuci poznato, zar ne?) i sprema se da ponovo pocne sa muzikom. Mike je kao sto znate u Arch Enemy-ju. Ne znam sta bi od Carl Regadas-a.

comment_419010
Posto ih ne slusam previse,i neznam puno o njima , hoce li mi neko reci zasto su se raspali?

Pa raspali su se jer su prekrsili ugovor koji s potpisali sa izdavackom kucom Columbia (cunts). A prekrsili su ga jer je pomenuta izdavacka kuca trazila od njih da budu vise mainstream. posle su se vratili u Earache i uspeli da snime (jedva) Swansong i jedan spot (Keep On Rotting..).

• 2 weeks later...
comment_437567

Stari dobri i jezivi carcass sta reci tate icon_smile.gif))) uvek ih volim na svom meniu icon_smile.gif))

Kolko znam ili koliko se secam i meni se cini da je jedan od njih po profesiji Patolog tako da nije iznenadjenje zasto je tematika njihovih pesama kakva jeste icon_smile.gif)

pozdrav Soli

comment_441272

Carcass jedini bend od svog grinda cora koji mogu da slusam. Inace sam thrasher ali ovaj bend me nije ostavio ravnodusnim. Heartwork pa donekle i Nercoticsm su dva najbolja albuma koje sam od ovog pravca cuo. Svako ima svoj ukus sto se njih tice ali svi koji su ga slusali moraju priznati da je ovo svemirski bend, steta je samo da su se u vrhuncu slave raspali.

comment_441450
Carcass jedini bend od svog grinda cora koji mogu da slusam. Inace sam thrasher ali ovaj bend me nije ostavio ravnodusnim. Heartwork pa donekle i Nercoticsm su dva najbolja albuma koje sam od ovog pravca cuo. Svako ima svoj ukus sto se njih tice ali svi koji su ga slusali moraju priznati da je ovo svemirski bend, steta je samo da su se u vrhuncu slave raspali.

Nije steta, nego je dobro sto nisu stigli da ujebu. Strepim od svih ovih najava comeback-a.

Kai, danas kada sam slusao Heartwork poceo sa da razmisljam u tom pravcu, ali Swansong je jako, jako drag album. icon_cool.gif

Nek bude ovako:

Necro, Swan, Heart, Sympho, Reek.

comment_442269

Nije steta, nego je dobro sto nisu stigli da ujebu. Strepim od svih ovih najava comeback-a.

Sto se plasis comeback-a? Ja bih voleo da cujem perfektne gitare ovog benda makar i na prosecnom njihovom izdanju jer sam tek ogladneo za njima.

http://carcass.goddamnbastard.org/index.html

Najbolji Carcass sajt koji sam video. Proverite Carcass screenplay.

Stvarno dobar sajt koji odavno nisam posecivao. Screenplay je odlican!!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

• 4 weeks later...