Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 230.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

• 2 weeks later...
comment_2424638

Daj sliku tog LP-a, taman sam hteo da pitam posle odgledanog spota :D

Koliko para za hetfilda?

dobio sam je brutalno jeftino iz razloga koje nema smisla sad da navodim (long story), al nije ni bitno.

treci sam vlasnik, gitara je odlicna, rucni rad kikija iz ns-a (ako si cuo za njega, jedan od boljih majstora),u super stanju.. samo bridge pup da promenim i to je to.

eo ti LP closeup

37321_403414471446_620796446_4860856_894887_n.jpg

comment_2424681

Vrlo dojajna djitra :D

Pretpostavljam ad ti je i hetfild ruchni rad, poshto vidim custom inlaye, a daska izgleda seksualno (lichi mi malo na mog ruchnog Jacksona) + su potovi na (meni) neobichnom mestu :D

comment_2425132

Vrlo dojajna djitra :D

Pretpostavljam ad ti je i hetfild ruchni rad, poshto vidim custom inlaye, a daska izgleda seksualno (lichi mi malo na mog ruchnog Jacksona) + su potovi na (meni) neobichnom mestu :D

da da, ono gore sam napisao za explorera.. a lp-a sam ja prvi vlasnik, to mi je radio robi iz krizevaca(kod zagreba), covek radi vrhunski.

mos videti skoro sve sto je radio u poslednje vreme ovde: http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?t=30085&page=32

oprez: bacanje sline je neizbezno:)

Edited by Buried in Smoke

comment_2425547

mislis na lp-a ili explorera? explorer je honduras mahagoni, a za lp znam samo da je mahagoni. mozda neka druga podvrsta mahagonija jer je jebeno duplo, ako ne i troduplo tezi. full body naravno, bez rupa. a i par mm je deblji od standarda. ko god je uzme u ruke, prvo se iscudjava kolko je teska. krmaca :D

to je i meni bilo sranje kad sam uzeo lp-a, jer sam pre toga imao explorera, pa deana ml-a, isti djavo sto se tice pozicioniranja ruke, al ajde kao privikao sam se.. nakon godinu i po :D