Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 229.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_2647627

Па баш јуче сам нешто покушавао, ал не иде јбг, не могу да нађем тај тон на педали. У једном тренутку ми се учини да сам нашао нешто што ми се свиђа, па сам померио и сјебо. Превише је напоран посао...

• 2 weeks later...
comment_2652233

:pivopije:

Скоро увек свирам са кофицом на глави . :mhihi:

Hahahaha!! Kakav si ti kralj. Kapiram da je i Bakethed tako pocinjao. Ne daj se, samo napred!!!

Inace resio sam najzad da i ja kupim gitaru iako sam totalni pocetnik. Znam da odsviram 5 pesama, a prva koju sam naucio je bila Enter Sandman jos u osnovnoj skoli. Treba mi neka za neoklasično šredovanje jer ja ne planiram da učim postepeno nego idem odma na arpeđose. Jbg to me interesuje, a ne Đorđe Balašević i slicne pesme od dva, tri akorda. Imate li nekih preporuka, a da bude sto jeftinije?

comment_2652239

Hahahaha!! Kakav si ti kralj. Kapiram da je i Bakethed tako pocinjao. Ne daj se, samo napred!!!

Fala care ! :D

Inace resio sam najzad da i ja kupim gitaru iako sam totalni pocetnik. Znam da odsviram 5 pesama, a prva koju sam naucio je bila Enter Sandman jos u osnovnoj skoli. Treba mi neka za neoklasično šredovanje jer ja ne planiram da učim postepeno nego idem odma na arpeđose. Jbg to me interesuje, a ne Đorđe Balašević i slicne pesme od dva, tri akorda. Imate li nekih preporuka, a da bude sto jeftinije?

Razumem te potpuno,tako sam i ja gledao, kakvi kurci balasevici, valjkovi i ostala sranje, samo shred i heavy riffage.

Ali neke stvari moras da naucis pre arpedjija i shredovanja....

Sto se tice gitare,to cu da ostavim iskusnijim kolegama da ti preporuce, uglavnom zavisi od tvog budzeta.

comment_2652316

Guitar hero sam doktorirao na tastaturi. Ne treba mi jos i plasticna gitara.

Ocu jednu nako pravu lepu na kojoj solaze zvuce jebacki. Posto sam se ogranicio na jednu picku imam visak slobodnog vremena i hteo bih da to upotrebim na pravi nacin. Samo kultura!!!

comment_2652561

Узми сквајера и јевтино појачало од десет вати. Види дал ти лежи свираније гитаре, ако не баталиш после годину дана и видиш значајан напредак, размисли о побољшавању опреме. :D

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 11 months later...