Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 232k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_1419057
Ja i dalje imam najbolju mislim gitaru :PPPgitara.jpg

Kad imas tolko parica za esp uzmi onda i neke pvc prozore kod mene u firmi,ce ti dam popust ako uzmes vise od 25kila prozora rodjace a za vise od 50 kila ce da ti dam mog curana petronija:lol:

Edited by johnny bravo

comment_1419523
Pazario dakle?

Kakvi su utisci?

Sve najbolje :bigblue:

Drvo odlično nosi zvuk, vrat odličan, magneti su dobri (iako kažu da je još bolji zvuk sa EMG) i clean i distorzija jako dobro zvuče. Gitara je pravljena za metal svirku ali može da posluži i u druge svrhe. Stvarno sa zadovoljan, ne raštimava se nimalo. Na slici se ne vidi toliko ali izgled je bolji od mnogo skupljih gitara. Zadovoljan sam i nemam šta da se žalim a platio sam je 410 eura polovnu a očuvana je kao nova i stara je nekih 8 meseci.

comment_1419536

Super.

Aj, nek te sluzi u veselju :pivopije:

Citao sam da sve ibaneze sa serijskim brojem koji pocinje sa C ustvari pravi korejski CORT.

Uostalom:

Any Ibanez that has a serial number starting with "C" was built by Cort. The MIJ have the "F" for the Fujigen plant, and the MIK have a "C" for Cort. Indonesian built Ibanez are also built by Cort, but in (you guessed it) Indonesia.

Ibanez, Parkwood, Schecter, G&L Tribute series and Fender’s Squier line of guitars are all built by Cort.

Edited by Tom Sawyer

comment_1424128

neznam kako da stavim sliku u post,pa evo link koga zanima...

http://i172.photobucket.com/albums/w37/vranga/161133.jpg

inace,gitara je jako dobra,stim duuugo drzi,drvo i vrat dobri,jedino izgleda da magneti malo jebu,ali mora to da pogleda neko strucno lice... sve u svemu,mene dobro sluzi!

Ja i dalje imam najbolju mislim gitaru :PPPgitara.jpg

kaaaaakoo ti je dobra gitara! gde si je kupila,i koliko kinte si dala?

comment_1434700

Da li mozda neko ima Epiphone Les Paul gitaru? Zanima me kakva je jer sam nabasao na neke solidne cene pa me zanima da li je neko imao mozda neka iskustva s njima. Ovi modeli su iz Kine, pa su mi u startu prilicno sumnjivi u gradji.