Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_658992
e, stvarno, kolega, ne seri, prvi album je fini blues rock i nemoj da seres da je losh album, najbolji jeste painkiller i to je vise nego ochigledno, a turbo je onako turbo lover je bash gAy disco Ima produkcijski neki takav zvuk....

Ima psihopato produkcijski najnapredniji i najbolji zvuk koji su Judas Priest ikada imali. To im je najbolje produciran album i jedan od najprodavanijih u njihovoj diskografiji.Sve u vezi tog albuma je bilo odlicno a pogotovo njihov najbolji zivi zapis ,,Priest live,, iz 1987.

• Replies 3.4k
  • Views 304.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

E, sada sam jebeno besan.   Kada sam cuo da ne ide na turneju, pomislio sam da su garant zdravstveni razlozi, ali ne, odlucili su da se ispackaraju pred jebenu oprostajnu turneju. NAKON JEBENIH 40 G

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To vicu marinci cobane, tvoji navijacki maloumnici.   Naravno da ne ucestvujem u tome,ja imam mozga.   Skote.

• Bog  

comment_659150
British Steel je kvlt, mada da bi se shvatila sva istinistost ovog izdanja, treba ga poslusati sa ploce i to jako pojacane. Taj album je definitivno promijenio lice metala kad je izasao. I Painkiller i Painkiller...

Pounding the world like a battering ram...

Opet ploce!

Ja i dalje ostajem pri Painkilleru.

comment_659234
Ima psihopato produkcijski najnapredniji i najbolji zvuk koji su Judas Priest ikada imali. To im je najbolje produciran album i jedan od najprodavanijih u njihovoj diskografiji.Sve u vezi tog albuma je bilo odlicno a pogotovo njihov najbolji zivi zapis ,,Priest live,, iz 1987.

je's govna i veoma si neobjektivan leek....

zato necemo ulazit' u rasprave jerbo si mnogo tvrdokoran, crnji si od mene jedno 50 puta....psyachopatia rulz....

comment_659295

veoma si neobjektivan leek....

Pa ja stvarno ne znam ko je rekao da Turbo Lover zvuci suvise Gay, pa posle koncerta u Sofiji se zalio na sve izvedene pesme koje nisu sa Painkillera i u usred punog autobusa postavio pitanje ,,zasto su morali da sviraju te pesmice u AC DC fazonu (mislio je konkretno na Living after midnight,you

gotta another thing coming,Heading out to the highwau,Breaking the law...) znaci najvece hitove benda.

Stvarno cudan lik.

Edited by VEPAR

comment_661069
Brate nemoj da stavljas Helloween i Judas Priest u istu recenicu no.gif

A sto da ne Helloween mi je jedna od njadrazih grupa, najavili su Keeper 3, ali cisto sumljam da ce nesto napraviti kako valja, isto i za Queensryche i Judase!

comment_661359
Keeper 3?? Bez Kiske-a?

Ma shta bez Kiskea...i bez Kai-a!!!! To je Heres bre!!!

Nemam nishta protiv da prave novi album, ali molim ih da ga ne nazovu Keeper III.

Istina, mislim da nece nishta da zaseru sa sledecim, ali opet..ne dira se shto je sveto!

comment_661361
A sto da ne Helloween mi je jedna od njadrazih grupa, najavili su Keeper 3, ali cisto sumljam da ce nesto napraviti kako valja, isto i za Queensryche i Judase!

Ma opusteno...pazi QR je prso jos odavno sto se takodje moze reci i za Helloween...ali mi ovde govorimo o Priest-ima icon_da.gif