Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

najbolje su mi solaze maidena,niko ih ne moze prestici po tom pitanju!!! icon_rockdevil.gif

Bistar si ti kao H.G. Simpson

• Replies 384
  • Views 33k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kick the chair

• wlado Burton RIP
    wlado Burton RIP

deep purple - highway star metallica - am i evil helloween - victim of faith

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Najbolja solaža je u Megadeth - Tornado of Souls. Zatim, pomenuta Beyond the Realms of Death od Judasa. Pa Ozzy Osbourne - Mr. Crowley.

mozda nije najbrzi, u stvari kad pogledam spor je, ali je najlepshi Pink Floyd - Comfortably Numb sa nekog od zzivih albuma (Pulse, Delicate Sound Of Thunder)

ne znam...vrti mi se u glavi...mr.big "the whole world is gonna know" solaza...

• 3 weeks later...

Jedna pesma od Testamenta. Nemam pojma koja je chuo sam je samo jednom i nikad nisam uspeo da je nabavim. Solaza rastura. Josh je pamptim.

Ko te bre slaga da narodnjaci imaju najbolje solaze icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by justhell

Heh da znas kako samo cepaju Sinovi Manjace icon_rockdevil.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Brate vidi se da nisi slusao Lasera Brku Topalovica covek je bog ima najbolje texstove a i solaze ubijaju icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Bora Drljacha ubedljivo icon_da.gif

Sve sve ali Laser je bog ko hoce mogu da nabavim pesmu mobilni telefon da cujte muzkicu razvaljuje icon_rockdevil.gifwallbash.gifmusik19.gif

• 1 month later...

ovako.......solaze metallice i ne gotivim....nista posebno........maideni su najbolji naku u tandemu murray i ona dvojica

najbolji je DIO moram priznati....pa testament.....noviji timo tolki.......blain g.

Brate vidi se da nisi slusao Lasera Brku Topalovica covek je bog ima najbolje texstove a i solaze ubijaju icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

JOj imena!!!!! pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif

Pa nemash pojma koja je to parodija na fensera i zivot uopshte u ovoj zemlji stada i ovaca (luckih) poshlji mi mail na pp pa da ti poshljem da se zanimash malo i istrazujesh nove stilove

znamn ja dosta stilova!ali posalji mi tu pjemu na moj mail da cujem tog lasera1

Shto se tiche heavy-ja i vjerovatno shire, 3-io dave m., janick g., adrian s. su bogovi!!!

Maiden!!!

za mene su Maideni su neprevazidjeni sto se tice solaza, daleko iza mozda Metallica, Symphony X, ili Testament

Za maidene si upravu mada metalica??!!!!!!Kakva metalica i njihova sola!!!!!!!