Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 380.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_1318126

Meni su svi albumi po ukusu tako da mogu da ih preslusavam

svaki dan po ceo dan sto i radim!!! :muzicar:

Auuu brate, kažu da smo Morgan i ja pukli, što se guardiana tiče, ali ti si nas zajeb'o :):):):)

Svaka vi čas', dobro doš'o u klub... :pivopije:

comment_1318761

Mogu oni da tlape šta hoće, ali je Batallions of Fear mnogo slušljiviji album od Tales from the Twilight World...

Mozda samo utoliko sto su neke pesme na "Tales..." sulude, kao 'Altair 4' na primer.

comment_1319059
Mozda samo utoliko sto su neke pesme na "Tales..." sulude, kao 'Altair 4' na primer.

Sho suluda? Ta pesma je nastavak ''Tommyknockers-a'', i baš ima kul vajb, naročito zbog onih efekata na početku, i muzike koja pomalo liči na onu iz Zone Sumraka...

comment_1319280

Guardiani su najveci carevi. Zbog njih sam poceo da slusam power metal, posle je dosao hammerfall...

Propustio sam prosli konc. jbg prodale se karte ko alva. Sto se albuma tice, ako mi se slusa malo brzi instrumental bataljoni su uvek tu, ali nightfall i ovaj novi a twist in the mith su po meni najbolji, mada sve im je strava tako da je tesko reci sta je najbolje. Ja sam u pocetku slusao samo neke odredjene pesme, posle sve vise i vise, dok nisam odslusao sve. Neprevazidjeni su !!! :pivopije:

comment_1319312
Guardiani su najveci carevi. Zbog njih sam poceo da slusam power metal, posle je dosao hammerfall...

Propustio sam prosli konc. jbg prodale se karte ko alva. Sto se albuma tice, ako mi se slusa malo brzi instrumental bataljoni su uvek tu, ali nightfall i ovaj novi a twist in the mith su po meni najbolji, mada sve im je strava tako da je tesko reci sta je najbolje. Ja sam u pocetku slusao samo neke odredjene pesme, posle sve vise i vise, dok nisam odslusao sve. Neprevazidjeni su !!! :pivopije:

Ako govorimo o najbržem albumu to je definitivno ''Follow The Blind'', osim naslovne, i obrade Barbare Ann, nema nijedne spore pesme, sve režu po bubrezi.

Hoćeš i ovaj 'cert da propustiš? :) :)

comment_1319458
Sho suluda? Ta pesma je nastavak ''Tommyknockers-a'', i baš ima kul vajb, naročito zbog onih efekata na početku, i muzike koja pomalo liči na onu iz Zone Sumraka...

Pesma nije linearna, ima mnogo menjanja tempa i idiotluka, pozitivnih idiotluka.

comment_1319724

E nema sanse da propustim ovaj, kad je bese? Znaci ako me zakljucaju ima da iskocim kroz prozor, a ako jos usput ne budem imao pare, opljackacu neku trafiku ili nesto :violent:

Od Follow the blind imam samo banish ide mi na nerve, jedini album koji nisam odslusao !!!

Edited by Whiteraven

comment_1319795
E nema sanse da propustim ovaj, kad je bese? Znaci ako me zakljucaju ima da iskocim kroz prozor, a ako jos usput ne budem imao pare, opljackacu neku trafiku ili nesto :violent:

Od Follow the blind imam samo banish ide mi na nerve, jedini album koji nisam odslusao !!!

Prijatelju, to što si propustio da odslušaš ovaj album izgleda ovako:

U gradu si, neki klub...vidiš do jaja ribu, primera radi, studentkinja iz provincije, priđeš joj, kreće spika, mala pada, uskoro razmenjujete salivu, izlazite napolje, ona sva usplamtela, zove te kod nje na gajbu, pošto joj cimerka nije tu, a ti si u fazonu, ''znaš za pola sata počinje nova epizoda south parka, aj neki drugi put''...

Mislim...i Banish From Sanctuary glavni rif, pa sigurno jedan medju 10 najboljih rifova koje su guardiani ikad izrokali. :da:

comment_1320188
Mislim...i Banish From Sanctuary glavni rif, pa sigurno jedan medju 10 najboljih rifova koje su guardiani ikad izrokali. :da:

Bolje i da ne slusa ceo album, ako mu ta pesma ide na nerve. Ne zasluzuje ga!

comment_1322311
Bolje i da ne slusa ceo album, ako mu ta pesma ide na nerve. Ne zasluzuje ga!

Definitvno. :da:

Osim ako se neko ne zajebe, pa mu ga pokloni za rodjendan.

comment_1323849

Ovaj bend je na petom mestu moje liste power metal bendova, što ne znači da nije kvalitetan, naprotiv. Jako žalim što ih nisam gledao u oktobru, ali sam obezbedio ulaznicu za jul. Najviše volim njihov srednji period, albume Imaginations from the Other Side i Nightfall in the Middle Earth. Ovo pre toga još nije to, ono posle više nije to, naročito zadnji album, koji me je jako razočarao. Omiljene pesme su mi - iznad svih - Bright Eyes i Mordred's Song. :rockdevil:

comment_1324459

Ma nisam mislio da mi pesma ide na nerve, daleko od toga. Nego sto sam samo tu pesmu i odslusao, posto nemam taj album to mi ide na nerve!!!