Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 494
  • Views 55.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pozdrav ljudi, evo nekih vesti sa sajta:   Kao što većina vas dobronamernih i posvećenih zna, završili smo novi album Otrov. Kada će on biti objavljen, zavisi od više faktora. Jedan od njih je (izve

• Ovo je EP, bice jedna nova pesma, jedna stara ponovo snimljena i obrada + moguci bonus. Imacemo krajnje interesantne goste na EP-ju, vrhunske muzicare iz ne metal sveta.

comment_1308730

Nadam se i ja! :violent:

Je**ga, previse ste enrgije pruzili vi Nishleje, pa jadne zice nisu mogle da izdrze! :da:

Uvek :) pitajte i Boshka! Zato oni jure da ponovo dodju ovde :da:

I ne zaboravite extra zice i palice :mhihi:

comment_1309127

Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest.

NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate.

comment_1309686

Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest.

NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate.

Kog da nadjem? Rado bi ja, i ti to znash, ali k***c :mad: ja nisam kriva da ako ocesh nekom da ovde organizujesh samostalni koncert morash ili da platish divnu cenu u keshu, ili divnu cenu u j***nju! :mad::mad::mad:

comment_1310121

Rado, ali ih je teshko navatati, a i djavola bi doshli zbog mene :mad: jedini koji bi dosho je gazda YettY-ja, ali je jeti 1x1m, tako da je skoro beskorisno :icon_ne: odrzavaju nekad svirke, ali malo ljudi moze da stane. Mada je Alister kad je svirao svirao u 17tici. Kako ste doshli do nje?

Edited by poison

• 2 weeks later...
comment_1319212

KLUB DNK, Jagodina

ALISTER

Gosti:

HEARTLESS (Glam/Hair Metal)

WARTEX (Thrash Metal)

Ulaz: 120 dinara

Alister ce u nedelju, 04. marta, nastupiti u jagodinskom klubu DNK. Cena ulaza je 120 dinara. Kao gosti nastupice jagodinski bendovi Heartless (Glam/Hair Metal) i Wartex (Thrash Metal). Pocetak je tacno u 21h, i zbog ogranicenja vremena rada kluba nece biti kasnjenja. Takodje, zbog ogranicenog kapaciteta kluba, broj ulaznica ce biti limitiran! Alister obecava 90 minuta odlicne svirke, nakon dve godine od poslednjeg nastupa u rodnom gradu. Vidimo se!

• 2 weeks later...
comment_1333653
Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si).

:da:

comment_1334588
Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si).

Zaboravio sam na ludaka, a to nikako nije smelo da se desi. On je tu verovatno i najbitniji faktor.