Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 481
  • Views 51.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SMRT FASIZMU!!! Taj covek nije zasluzio da bilo ko misli ista lepo o njemu a pogotovu o toj organizaciji! Sva ta ideologija je toliko kontradiktorna i glupa da je to nevidjeno!

• Гласник смрти
    Гласник смрти

Милорад Мојић   СРПСКИ НАРОД У КАНЏАМА ЈЕВРЕЈА   Поразна сведочанства из Талмуда и Шулхан аруха и примена њихова у садашњости     Књига “Српски народ у канџама Јевреја” је, како њен аутор на

• Guest 10 dinara
    Guest 10 dinara

Sta da ti kazem mi imamo planove za buducnost jer postojimo i povezani smo sa nasim priljateljima sirom sveta.   Meni Adolf Hitler nije vodja.On je bio vodja nemackog naroda pre mnogo godina i ja d

comment_1682119
Skrewdriver 77' - 93' PAL DVD - tako se zove :)

Ali skoro da nema seedera :(((

Па јесте логично. Чекај јел то оно где су снимци са концерата помешани са Иановим интервјуима? Гледао сам то чудо. Има са почетка каријере кад је као панкер, све у кожњаку са нитнама,а после Грини показује како је остао без зуба у тучи са тедијима... Фина ствар.

Ja imam koncert u Dojclandu..jebem li ga koja je godina u pitanju. Snimak je slabiji.

Аха имам и ја тај концерт, али је снимак стварно лош. То је чини ми се из 93. Једини већ крш је снимак са првог Ер Еј Си фестивала. Једна камера и скоро се ништа не види.

comment_1682203

Па јесте логично. Чекај јел то оно где су снимци са концерата помешани са Иановим интервјуима? Гледао сам то чудо. Има са почетка каријере кад је као панкер, све у кожњаку са нитнама,а после Грини показује како је остао без зуба у тучи са тедијима... Фина ствар.

Nemam pojma, zasita, josh mi nije skinuo, a ako imash, daj rezhi da ne smara ovaj torrent jer ima neshto jadno seedera, skoro nema :(

Аха имам и ја тај концерт, али је снимак стварно лош. То је чини ми се из 93. Једини већ крш је снимак са првог Ер Еј Си фестивала. Једна камера и скоро се ништа не види.

Daj i to! xD

Edited by I Am As Earth

comment_1682218

Nemam pojma, zasita, josh mi nije skinuo, a ako imash, daj rezhi da ne smara ovaj torrent jer ima neshto jadno seedera, skoro nema :(

Daj i to! xD

Могу од недеље да ти срежем овај концерт у Швабији, а овај ДВД не могу, јер немам свој, само сам га гледао.

comment_1682234
Могу од недеље да ти срежем овај концерт у Швабији, а овај ДВД не могу, јер немам свој, само сам га гледао.

Mozhe! Thanx za to! :pivopije: :pivopije:

Samo mi reci odakle si, kako bi mi to prosledio i kako da ti se oduzhim.

Evo neshto shto sam nashao na netu o njima:

Formed in 1977 as a UK underground Skinhead band. The music press didn't like their Skinhead appearance, so promotion became almost impossible. They broke up in 1979.

Ian Stuart re-formed the band in 1982, but now with a clear right-wing attitude, and changing 'nameless' Skins as band members. Skrewdriver became the musical arm of the British National Front.

In 1993 Ian died in a car accident. Some believe he was murdered by the government.

Edited by I Am As Earth

• 1 month later...
comment_1718914

Bio bi red da neko od modova prepravi ime, stvarno...

Inace, Ian je sa svojom ekipom cesto upadao na koncerte komunjara i ostalog sljama, evo jednog snimka...

Snimak je losiji ali se ipak vidi...imao sam ovo na jednoj video kaseti...

comment_1719289
Svi znaju da su Screwdriver poceli kao neki punk-rock ili Oi! bend...Kasnije su osnovali RAC...

Poceli su sao punk bend, taj prvi album je meni odlican, ima stvarno pesama koje razbijaju, Antisocial, mislim da je i I don't like you sa tog prvog albuma...

Zatim se bend raspao...a onda su se vratili, nikad jaci i bolji...povratak je naglasavala pesma Back with a bang...i stvarno su se vratili zestoko :D

Ian je svirao punk u pocetku ali mu se nikako nije svidjalo sto je punk otisao u levo, jer je uvek bio nacionalista, pa je osnovao R.A.C.

comment_1719409
najbolji pank bend je anti-otpad iz pule oni imaju pesmu moga zivota "jeo govna"

tekst je "citav moj zivot ja sam jeo govna,to je moj zivot i ja sam sretan"

Znaci, volis govna?

Dobro, svako ima svoje...

A volis vise tvrda ili proliv?

Edited by Feniks .

comment_1721995
jesti govna je metafora.svako to zna vrlo dobro ali ti sada naravno moras da se pravis seljacina

A koji je pa tebi kurac? Dodjes na temu o Skrudrajveru da bi rekao da je neki deseti bend do jaja, iako isti sa pricom nema blage veze. I onda jos stavljas neke nebulozne tekstove, kao tekstove tvog zivota. Dakle, mozes li mi objasniti koji je tebi kurac u zivotu? Previse si slusao Garavi sokak pa ti se to tako odrazava?

• 1 month later...