September 9, 20159 yr comment_2856098 Najbolji koncert ove godine!!!(jebeno rasturanje, nAbriiijani su do zla boga!), može slobodno u top 10 koncerata od 2002 pa nadalje, a posećivalo se podosta!
September 9, 20159 yr comment_2856167 Prichash iskljuchivo o FF koncertima ili uopshteno? Uopšteno, kod nas naravno, mislim bilo je stvarno JEBENO dobrih koncerata(slayer, morbidi, kreator, prist, cannibali, malevolent...) ali sam FF uvek zamišljao na festivalu, velikoj bini pa mi je zato i doživljaj bio veći, a i realno POKIDALI su, jedina zamerka što nisu opičili "self bias"
September 10, 20159 yr comment_2856168 Mislim da je malo preterano entuzijastichno to da su u top 10 od 2002. ali razumem fenbojstvo xD
September 10, 20159 yr comment_2856169 Možda sam preterao, ali mi je ff sad svežiji cert, nateraćeš me da povadim sve karte, pa da ih ocenjujem , evo prisećam se još i Nile-a u onoj školi kako su jebali kevu, pa Suffocation pred OGROMNIM auditorijumom(50max), Exodus... Au zamalo da zaboravim no.2: TESTAMENT(prvi je narafno Slayer exit)
September 21, 20159 yr comment_2859017 Нешто ми рече ортак данас да треба о5 да дођу. Зна ли неко нешто о томе можда?
September 21, 20159 yr comment_2859026 Au zamalo da zaboravim no.2: TESTAMENT Testament na Legacy? Pa ni jedan jedini ton se nije čuo, zvučalo je kao da si ušao u motor usisivača na mlazni pogon.
September 22, 20159 yr comment_2859123 Čulo se super (barem na mom mestu) prvih par pesama, posle ih napanjili k'o kurac.
September 22, 20159 yr comment_2859158 Da na Legacy fest mislim, znaš kako, jesu se odvrnuli do maximuma, ali su bili prilično precizni, mada sam se ja toliko drao i headbangOvao, pogotovo je ludnica bila na D.N.R. i DISCIPLES OF THE WATCH! Znam samo da smo kostatovali da je ovo najbrutalniji Thrash koncert kome smo prisustvovali, tako da kad sve sabereš meni jedan od najboljih koncerata! Ma sam Legacy je bio strava(sem nedostatka publike naravno), Obućari, Vader, Dark Funeral su bili odlični, a posebno bi izdvojio UNLEASHED koji su Razvalili! Jedini minus bi dao za Destruction, jer smo od jebene buke pobegli u donje prostorije
September 22, 20159 yr comment_2859245 Pa ne bih se u potpunosti složio, gorepomenuti bendovi su meni odlično zvučali, jedino se za Destruction slažem da je bio krš zvuk(i možda još neki bendovi koje nisam baš "ispratio"). Nego jeli istina ovo za FF da ponovo dolaze?
September 24, 20159 yr comment_2859938 Nego jeli istina ovo za FF da ponovo dolaze? Пише се "је ли". Ја нешто сумњам. Мада, било би убер. Иначе, на том Легасију јесте много брујало. Тонац одврнуо као да смо на стадиону. Желудац ми се се тресао.
October 7, 20159 yr comment_2862701 Dobar intervju sa Dinom na Exit-u. Jbt. rade DEMANUFACTURE Tour! :udri:
October 7, 20159 yr comment_2862714 Mislim da sam ga video u Vulkanu(nisam 100% siguran, ali Mechanize sam sigurno tamo zapazio)
October 8, 20159 yr comment_2862753 Одгледах Динов интервју. Видех неколико лепих цура у публиКи. Сад ми још више жао што не бејах. И штета што не планирају да се уједине опет са Крисом и Рејмондом. Очекивао сам да ће то казати, али опет... Кратак и јасан одговор. Волео бих да је дао и разлог. А што се турнеје тиче, дакле, ипак ће се вратити у Европу. Доведите их у Београд, душмани!
October 8, 20159 yr comment_2862780 I ja tek sad vidim da je bilo finih curica, a bio sam na koncertu!!! Teško da će dolaziti skorije opet, ko je video VELIKANE na Exitu nije se zajebo, ja sam čak malo i sumnjao kako će zvučati, ali ljudi su prevazišli sva moja očekivanja( možda zato i nisam primetio čega je sve bilo u publici)
October 26, 20159 yr comment_2866002 Kad je nekom bitnije da pored DInovog kurca tako blizu proba da navata drogirane domace ribe iz prvog reda...
November 4, 20159 yr comment_2867190 Dvoumio sam se da li da ih pogledam opet za par dana, a onda sam video setlistu: Martyr Scapegoat Shock Edgecrusher Smasher/Devourer What Will Become? Damaged Powershifter Archetype Soul Hacker Dielectric Regenerate Demanufacture Zero Signal Replica
November 4, 20159 yr comment_2867208 Skoro preslikana sa Exit-a, jedino što su ubacili još jednu novu stvar, bolje čekaj Demanufacture Tour, koji su najavili da će biti!
January 13, 20169 yr comment_2878700 Смор... Ваљда ће доћи о5 овде у блиској будућности. Елем: https://youtu.be/sbsseEWDQkM Нема теме па ћу ставити овде. Одлична песмица.