August 26, 200717 yr comment_1484753 ja sam imao slican plan, ali vec sam se *khm* na szigetu, pa bi sad steta bila....a bas nisam ocekivao da cu tamo biti u prednjim redovima....a sad imam onu kartu upravo za napred....tja...moracu bar jos jednom da ih slusam da bi se sve poklopilo
August 30, 200717 yr comment_1487383 Postovani fanovi Tool-a, obavjestavamo Vas da je unosenje foto aparata i kamera na koncert najstrozije zabranjeno! Molimo Vas da ni nas ni sebe ne dovodite u neprijatnu situaciju da Vam obezbjedjenje oduzima aparate. Takodje, pusenje unutar sale je zabranjeno, od strane menadzmenta benda. Dakle, vazi isto kao i za aparate, molimo vas da postujete ova pravila, i da se izbjegne svaki nesporazum, da svi mozemo na miru da uzivamo u spektaklu kakav samo Tool moze da izvede! I molimo Vas, nemojte nositi ranceve, torbe, nista slicno, ako igdje imate da ih ostavite. Tako cete lakse i uci u salu, i praviti manju guzvu, samim tim i manju nervozu. Hvala na razumijevanju! Terra Nostra & Legacy Promotion Team!
August 30, 200717 yr comment_1487807 Da, kao i na svakom koncertu u Areni. Moze da se pusi tamo gde su klonje.. mada, kad je bio Busta Rhymes, najopustenije je moglo da se pljuga kad je poceo koncert
August 31, 200717 yr comment_1487837 Šta koji kurac, koje pičke materine, važnije vam pušenje od Toola? E pa pušite ga onda..
August 31, 200717 yr comment_1487913 Hahaha, pa realno nije, ali prijalo bi da moze, bez nervoze samo =]
August 31, 200717 yr comment_1487947 ja sam ih gledao ove godine na mera luna, i najsmeshniji su bili... gomila roudija koji trchkaraju iza tog pevacha (oprostite), samo da mu sklone kablove, nameste ovo, donesu ono... toliko smeshno... al dobro - americhki bend... onda sve neki fancy video bimovi... ma ludilo... ali su do tada vetj svi bili pijani ... josh malo pa tje ko britni da uvezhba i koreografiju pa da se i djuska....
August 31, 200717 yr comment_1488093 ako se ne dochepam karte tu je uwek solucija poqshaja da se upadne za manje pare .. :'(
August 31, 200717 yr comment_1488351 ja se samo nadam da ce ljudi stvarno ispostovati ove zabrane jer u suprotnom ode koncert dodjavola, odose i legacy i terranostra dodjavola i sve ode dodjavola.. jer poznato je da maynard nece da peva u zadimljenoj sali i u stanju je da stavi gas masku, a cak i da ode sa koncerta.. a onda - pa~pa svemu.. nije tesko biti fin.
August 31, 200717 yr comment_1488440 Ja sam u Budimpesti jebeno zanemeo od kompletnog dozivljaja, i za ceo koncert nisam upalio pljugu (a inace pusim kao majmun). Tako da moguce da ce ovde pasti neki mass hypnosis
September 1, 200717 yr comment_1488537 netju oprostiti nikad sebi shto ne idem na tool x(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
September 1, 200717 yr comment_1488809 A jel ću moći da uđem sa telefonom? I da li moram da se obrijem i podšišam?
September 1, 200717 yr comment_1488962 Za sve koji dolaze na koncert: Ulaz na tribine bice organizovan kroz ulaze B i C. Ulaz na parter bice organizovan kroz ulaz Parter B. Vlasnici Vip Fum, ili prvih 300 karata ulaze takodje na Parter B ulaz, koji ce paravanom biti podijeljen na dva dijela. Prvih 300 ili vlasnici Vip Fum karata mogu da udju na koncert od 18:45, i apelujem na sve da se u to vrijeme pojave na ulazu Parter B, da kasnije ne bi stvarali guzvu. Za sve ostale ulaz pocinje od 19:10. Vidimo se na koncertu! Jos 4 dana!
September 1, 200717 yr comment_1488974 JOj madre mia. Ja idem po podne u shkolu =(. Treba prve nedelje da bezim zbog tool-a...aj.
September 1, 200717 yr comment_1489026 ja cu da bezim s posla. nek' me otpuste, ko ih jebe. nedostajacu im vise nego oni meni.