September 6, 200717 yr comment_1492114 Neko je mene u tom cimanju za kozom ujeo za ruku... Picke jedne
September 6, 200717 yr comment_1492123 Dobro, bre, Matija, kako da ostanem inkognito pored takvih tvojih izjava?! I o kakvom trejdu ti pricas kad je ocigledno da je Dejvova koza bas meni bila namenjena? DEJVOVA?!?!?! pa ovo je svetogrdje, sad moras DENIJEVU kozu da lepo upakujes i nalazimo se sutra tacno u podne na trgu. eto, prvih trista ljudi, a niko ne vidi dzastina, a ne zna se ni kako se zove bubnjar...zato bitno da smo imamo VIP i da hvatamo suvenire. pu. turisto! :ne:
September 7, 200717 yr comment_1492299 Da li je neko na ulazu B u halu pred koncert video bradatog kosatog tipa sa tetovazom spirale na desnoj podlaktici (znate na koga mislim)? Izasao je napolje i prosetao se kroz masu koja je bila skoncentrisana na ulazak a ne na stvari koje se desavaju oko njih.Jebote ti pricas o nekom kicu i pozerima a pogledaj svoj nick name. Ja ne znam na koga mislis? Da li na ovog ciku: Ili pak na ovog: Lik je do hale od hotela, ili odakle vec dosao biciklom, tako da ga niko nije prepoznao napolju, i izjebao je sve zive time....A inace ovojica su vozila bicikle po hodnicima pionira i opusteni su skroz.... P.S.Evo malo deo koncerta, sad mi krivo sto nisam snimio ceo koncert(audio): http://rapidshare.com/files/53920286/Tool_..._in_Serbia_.WMA Ovo je zadnja pesma (Vicarious)+zadnje odusevljenje publike!Inace velicina je oko 4mb ako se lepo uplovdovalo, a trajanje oko 10 min. A kome je bio los zvuk na koncertu, preporucujem da skine ovo iznad OBAVEZNO jer je ovo snimano krs diktafonom+setao sam se non stop, dakle nisam bio na jednom mestu samo, + cujte sta je zvukcina, pa jedite govna i dalje da vam je zvuk los....Ako je ovo lose ja onda nemam sluh....!!!! Poz.
September 7, 200717 yr comment_1492311 ma jebo vas više smarački tul!!! ja volim da se ponosno valjam po kanalima pijan, živeli sodom i running wild
September 7, 200717 yr comment_1492577 Vau! Bas zrelo od tebe. Bas ti zavidimo. E, i ovaj snimak ima ocajan zvuk. Edited September 7, 200717 yr by xesnoteleks
September 7, 200717 yr comment_1492602 nikad necu razumeti ove pajsere - linearne pljuvace. Sta zabasava na temu samo da pljuje? krelac.
September 7, 200717 yr comment_1492665 Neka ide da slusa sodome i gomore i ostale gluposti. Tool je jednostavno muzika za koju treba vremena da bi je shvatio i da bi uzivao u njoj.
September 8, 200717 yr comment_1492879 Ovo sto se desilo u pioniru ne sme da se komentarise....jos mi nije dobro,samo zao mi organizatora iscimali se ljudi jbg nije sve ok oko organizacije proslo al sta je tu je, i jos nesto kapiram da od ovog dogadjaja moze samo da bude bolje novo gostovanje s novim albumom. ko nije bio ne moze mu se objasniti recima sta se desilo...KOJA SVIRKA BRATE
September 8, 200717 yr comment_1492924 sva sreca te je alita ipak ostala sa kartom u rukama na kraju pricam sa chief securityjem hale, i svaki put kada lik oce nesto da mi objasni, uzima njenu kartu i pokuauje po njoj...ali trebalo je da vidite njenu facu kada joj je uzeo prvi put, ta tuga i neverica u ocima, kao aaa, neee koji wub...
September 8, 200717 yr comment_1493184 ej, nije laka situacija pazi! Smrzavam se tu ko budala od 4 pa jos da mi uzme kartu...
December 17, 200717 yr comment_1553144 http://www.lindesignz.com/files/video/Tool_VicariousHD.avi novi tool spot. edit: sranje je dok se ne pojave glave s omota albuma. Edited December 17, 200717 yr by ^Suicide_Pony^