Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 370
  • Views 52.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stvarno? Ja sam veliki protivnik sviranja klasicne gitare. Sa ili bez trzalice. I takodje veliki protivnik klina. I sviranja elektricne prstima. Megadeth zakon...

• Joe Satriani   konza Velesa.  

• destruction of mankind
    destruction of mankind

Za gitaru najviše koristim Jim Dunlop Jazz III, a za bass Schaller heavy (1,09 mm/0,043 inch).

comment_522016
Pa ono sta znam...elektricnu gitaru nikad nisam svirao prstima...eventualno prstima i trazlicom ali i to retko radim...cisto kad sam u nekom Bluegrass raspolozenju icon_biggrin.gif ...jedino ako te zanima klasicna gitara...jer je glupo svirati klasicnu gitaru trzalicom...barem meni

U vpotpunosti si u pravu.Ali neko ko nema elektricnu vec akustaru a nezna alternate ili slicno...Mora nekako

comment_522502

A jel sam ja jedini lud koji koristi Dunlop Big Stubby 3mm?

Recite sta ocete, ali za kvinte u metalu nema nista bolje. Probao sam crvene Jazz III i velike i male, ali 3mm je 3mm icon_smile.gif

Doduse, s njima je teze svirati brzo - solaze i sl... ali kad se sviraju rifovi onda razvaljuju icon_rockdevil.gif

Btw, jel ima to negde da se nadje? U mitrosu postoje neke ali to nije to; druga je firma i tvrdje su. Pomagajte, ova mi je pri kraju!!

comment_523336

Inace, da li neko zna da li se sada u Bgdu mogu naci trzalice za bas koje su oblozene filcom ili tako nekim mekanim materijalom i koje pri sviranju basa ne daju onaj odvratan klik, nego zvuce maltene kao da se svira prstima? Ja sam ih samo jedanput video i to je bilo u radnji koja se nalazila u ulici koja spaja zeleni venac i balkansku, ispod narodnog fronta. Ta radnja je jako kratko bila otorena; bila je u nekom malom trznom centru

• 1 year later...
comment_1016302
A jel sam ja jedini lud koji koristi Dunlop Big Stubby 3mm?

Recite sta ocete, ali za kvinte u metalu nema nista bolje. Probao sam crvene Jazz III i velike i male, ali 3mm je 3mm icon_smile.gif

Doduse, s njima je teze svirati brzo - solaze i sl... ali kad se sviraju rifovi onda razvaljuju icon_rockdevil.gif

Btw, jel ima to negde da se nadje? U mitrosu postoje neke ali to nije to; druga je firma i tvrdje su. Pomagajte, ova mi je pri kraju!!

Nisi jedini ... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ... ima ludjih i od tebe !!!

Big Stubby imas u SkyMusic-u ...

Trzalice od filca proizvodi Dunlop ali mislim da

ces ih tesko naci ... jedino da narucis sa neta

ili vidi kod Marica da nabavi ...

Jel pomenu neko Speedpick (j10,h10) ?