Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 522
  • Views 56.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Zasto Ste Poceli Da Svirate ?   ZATO DA ZARACH BAAL THARAGH NE BUDE NAJGLUPLjI BEND NA SVIJETU...

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

Ja reko da se zapljunem na temu posle ovoliko vremena od zadnjeg posta. Ova viruščina i lokdaun su me naterali da ponovo počnem da sviram aktivno, pa sam pazario neki begginer setap u medjuvremen

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Ја у последње време улажем велике напоре да бих свирао као Срђан Бранковић. Трудим се да скинем сваку његову солажу.

comment_1320181
Eddie wannabe, Vito Bratta :cool:

u odnosu na vita bratu :) edi van hejlen mu dodje kao antitalentovani, tehnicki zaostali magarac, jednom recju - paragidma dosade. ;):)

sad ozbiljno, u dva minuta vitovih sola ima zanimljivosti koliko u celom edijevom opusu... e sad, drugo je pitanje sto su pesme belog lava malo mlitave za moj ukus. :(

comment_1320311

Pa ne može nijedan od njih pojačalo da ponese,previše su sitni.Dobar je je vitto,gledao sam neki video sa njim i još nekim garibima,i,ono,ima stila momak,mada mi se one pjesme koje sam čuo od bijelog lava i nisu baš nešto ultra svidile.

Imaginose,pazi se Neshe!

comment_1321605
...sram te bilo... :) ...

Pardoniram se, ja sam uvek i gotivio brata Vitu. Keve mi. Nego sam citao x intervjua gde ga stalno tupi o Ediju. Skoro sam bas iskopao Mane Attraction i bilo mi lepo. Uzgred, imao sam ortaka, Ćoću, koji je isti Mike Tramp. Ono, ribe ga vide i pa'nu u nesvest :rolleyes:.

E, da, bio Vita na radiju prosle nedelje, na Eddie Trunk show-u. Imate online. Javio se i Mike, hoce i on na show da repartira. Kuva se nesto posle 15 godina.

Edited by Dersu Uzala

comment_1321646
Dersu - sram te bilo tvog iskustva,tako da pricas :) ...

imaginos - ne slazem se skoro ni sa cim od onog sto si pomenuo;

Dusan - trazicu od modova da ti daju 60% warna za ovo :) !

Da, ali warn ti kasnije skinu, a ljubav prema Vittu je patogena problematika koja se mnogo teže leči!

comment_1323353
Ja ću ovo da protumačim...

:no: Sta bi to bilo 'yugić'? Nisam u toku.

P.S. Ako si mislio 'Magic, The Gathering', igrao pre 15-tak godina i zasitio se :da: . Ovih dana sah, na MSZ Zone. Neki put raspalim Age Of Empires, a bogami i razlicite avio simulatore, kao nesudjeni pilot.

• 3 weeks later...