Posted June 12, 200421 yr comment_480235 STA mislite o ovoj muzici? Ako mene pitate kao iskusni slusalac d'n'b-a vec dobrih 5 godina ja samo mogu da kazem da JE*E KEVU!!!!!!! ZNACI FAKIN GUD TING ZA SLUSANJE I SKAKANJE!!!!!
June 12, 200421 yr comment_480276 Sad samo ocekujem nalet hvalospeva o ovoj muzici od nasih so called progresivaca Elem iskreni i trve drum'n'bass bi trebala da bude Disciplina Kichme u mesto toga ispadose d'n'b bendovi koji imaju i drum i bas i ritam masinu i kompjuter/sempler i kurac-palac... skroz neiskreno! Za djusku je ok ali za neko slusanje kod kuce nikako! Edited June 12, 200421 yr by AzzA
June 12, 200421 yr comment_480277 poison angel: posle 5 godina slusanja imas samo da kazes da je dobro za skakanje. TURD. mogao si barem spomenuti neke izvodjache pa da se pricha nesto. napravi svoju temu zivom, ovako nemam pojma sta da ti kazem osim da sam i ja dugogodisnji uzivalac junglea imalo se prilike videti ovde najeminentnije izvodjace ove mjuze... poz
June 12, 200421 yr Author comment_480507 poison angel: posle 5 godina slusanja imas samo da kazes da je dobro za skakanje. TURD. mogao si barem spomenuti neke izvodjache pa da se pricha nesto. napravi svoju temu zivom, ovako nemam pojma sta da ti kazem osim da sam i ja dugogodisnji uzivalac junglea imalo se prilike videti ovde najeminentnije izvodjace ove mjuze... poz Pa posle 5 godina slusanja mogu samo da kazem da sam shvatila u cemu je fazon....drum nije dubokoumna muzika kao metal ali zaista mozes da se osecas veri hepi i skroz ti je kool ...skroz si rasterecen i zabole te uvo za sve a noge te bole ....ti i dalje skaces i ne mozes da stanes najbolja zurka u zivotu ed rush&optical i jos bolja Kaos night exit 2002 spala sam sa nogu ono sto bi svi morali da cuju od drama je: Stakka & skynet - decoy Crossfire - Hydra ( STVAR JE UBICA) bad company - planet dust (SADA SVRSAVAMMMMM) Black sun empire - negativ ( -za bedacenje-) Cause 4 concern - synergy (zastrasujuce, bolesno) i naravno veliki veliki mast dj Marky i ceo njegov set brasilian job sve je doooobro toliko jel ste zadovoljni!!!!!!!
June 12, 200421 yr comment_480811 Drum... Bio na nekoliko drumova, sasvim sluchajno, i koliko god se trudio da razumem tu muziku ili da uzivam u njoj, dooobro se iznerviram, zaboli me glava shto zbog lajt motiva shto zbog muzike i napustim klub (Akademiju).
June 13, 200421 yr comment_481469 komercijala sux. Ed Rush and Optical moze da prodje ali sto bi slusao tako dosadan drum kad postoji SQUAREPUSHER, AMON TOBIN, COLORSTAR, THE CINEMATIC ORCHESTRA, vecina radova APHEX TWINa, donekle DJ SHADOW, itd...
June 16, 200421 yr comment_483938 d'n'b bendovi koji imaju i drum i bas i ritam masinu i kompjuter/sempler i kurac-palac... skroz neiskreno! Poslushaj Red Snapper.... Bubanj, kontrabas, gitara i jos neki baya sa basom i moog taurus-om
June 17, 200421 yr comment_484659 dobar je ali ume da smori slazem se psychedelic trance je daleko bolji
June 17, 200421 yr comment_484747 Iskreno: trebalo bi da budem mnogo debeo da bi mi se svidelo sve od Squarepusher i Aphex Twin. Ili bar da sam iskusan u drogiranju... aj karamba...
June 18, 200421 yr comment_485436 Iskreno: trebalo bi da budem mnogo debeo da bi mi se svidelo sve od Squarepusher i Aphex Twin. Ili bar da sam iskusan u drogiranju... aj karamba... zasto se stalno muzika vezuje za drogu i alkohol?
June 20, 200421 yr comment_487193 Meni je od Drum`N`Bass-a zakon L.T.J. Bukem!Covek je bio Jazz-er,i ima pojma o muzici i ako miksuje electronic-u,ali ima mnogo elemenata Jazz-a i sve je to on lepo uklopio!Mozes da slusas i uz kafu,a mozes i da skaces kao neki narkomani sto sam ih video na Akademiji!Kao sto neko rece Couse For Concern je dobar,ali ni prineti Bukemu!
September 5, 200420 yr comment_546896 komercijala sux. Ed Rush and Optical moze da prodje ali sto bi slusao tako dosadan drum kad postoji SQUAREPUSHER, AMON TOBIN, COLORSTAR, THE CINEMATIC ORCHESTRA, vecina radova APHEX TWINa, donekle DJ SHADOW, itd... ako je cinematic orchestra dram a tek shadow ,to nema nikakve veze s d n b
September 6, 200420 yr comment_547718 Slazem se sa Woodcutter-om,LTJ Bukem je zakon,kao i Aphex Twin cisto da napomenem.
September 9, 200420 yr comment_550690 i od cini mi se bad company - inside the machine odlicno odlicno
August 31, 200519 yr comment_891476 ja gotivim drum,ima par stvari koje bash gotivim....onak ose pogubish i iskachesh..
September 2, 200519 yr comment_893702 psychedelic trance je daleko bolji Najgori moguci pravac rave-a koji postoji! To przi mozdane celije samo tako!!! Bila jednom i vishe nikad... Drum je skroz unirvezalna muzika. Svi mogu da ga slushaju, od metalaca pa do fensera... Meni je skroz super
September 2, 200519 yr comment_893763 novi Venetian Snares je brutalan, ima dosta drum-a. highly reccomended. i Amon Tobin novi, Splinter Cell Chaos Theory soundtrack.