Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.3k
  • Views 836.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_2420232

Kakav će ovo kliše od albuma da bude, to je neverovatno, plus najlošiji njihov. Sve nešto sporo i non stop "dždždždž". Gde je inspiracija Dejv?!

Nadam se da ću se prevariti ali Risk će biti otkrovenje za ovaj a Endgame suvo zlato...

comment_2422362

Teram sebe da odslusam ceo album bez shufflea i bez preskakanja. Stigao sam do pocetka 6. pesme i do sada sam zapazio samo 1 zanimljivu solazu i nista vise. Pocetak 6. pesme - Never Dead ponesto obecava, ali se cini da se ovo stvarno biti najprazniji Megadeth album do sada :frown:

comment_2422371

Nisam jos slusao album, niti cu skoro, ne zuri mi se i jos se oporavljam od Lulua, ali bre koja je to lopovska fora da se neke demo pesme, koje su turali na relativno skorasnja rezdanja kao bonus pesme, sada stavljaju kao regularne pesme na album? Lack of ideas ili sta?

comment_2422375

Nije baš toliko prazan album, koliko sam mislio da će biti ali definitivno nije u rangu sa Endgameom...

Izvlače ga zarazne pesme kao što su: Deadly Nightshade, Millennium Of The Blind, New World Order (tačno se vidi da je pesme iz prošlog veka, ujedno i najbolja na albumu), Never Dead i Whose Life...

Malo sam preterao kada sam rekao da će biti loš album, no nije ni sjajan ali slušljiv jeste. Solaže su sranje, osim u pesmi New World Order i par "prošlovekovnih". Tačno se vidi brljotine Broderika - bez inspiracije ali šta da se radi...

Ocena na prvo slušanje je 5 od mogućih 10...

comment_2422382

Evo dogurah do kraja. Izdvojile su mi se "Black Swan", koja ima smisla, zatim ova polsednja naslovna budalada "13" koja je klise al moze da se slusa, i vec pomenuta "Never Dead". 3 pesme od 13, malo je to. Ipak, to je utisak prvog slusanja. Drugog najverovatnije nece ni biti, pa je to sve od mene sto se ovog albuma tice.

comment_2422395

Pocetak pablik enemi tu i tamo,huz lajf iz dis enivej kao najbolja,nju vorld ordr ima kul rif na pocetku,koji se odma oseti da nije sada smisljen,black swan isto ima prepoznatljivi pocetak i to je sve.Ostalo tesko sranje.Dosadan i monoton,na silu snimljen cisto da bi bio snimljen.delete odma

Onaj Lulu,onakav kakav je,iako je kolaboracija sa matorim frikom i eksperiment,10 puta je zanimljiviji.

comment_2422404

Smesno je poredjivati ono govno zvano Lulu sa ovim albumom.

Rekao bih da je Thirteen na nivou svih albuma posle Riska, ima par super catchy pesama, par sa ultra glupim tekstovima i par nekih pokusaja thrasha. Najbolja pesma Public Enemy No. 1. Sudden Death je ubedljivo najgora na albumu. Whose Life, Never Dead, Black Swan, Millenium Of The Blind i 13 su takodje kul pesme.