Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 298.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_1455533

Evo i mene. Bilo je odlicno na Shtrandu sinoc, kao i uvek, samo malo kratko... Josh ako se uzme u obzir da su neki od nas rumskih budaletina propustili prvih desetak minuta jer smo shvercovali pivo unutra, bash kratko... Upali smo na pola "Zalim draga".

Jedino vece zlo od petka 13. je ponedeljak 16. a to ste i pokazali sinoc. :twisted:

comment_1463838

I eto, dodje subota 28. a rumski klan sedi kuci jer je kombi prevoznik hteo da nas odere, a svi moguci "drugari" koji imaju kola i ne piju su nas ispalili. Naravno, Shile je otisao na svirku, jer je bas manijak. Koristim priliku da se izvinim clanovima orkestra sto ostatak klana nije bio u prilici da uvelica ovu kulturno-umetnicku manifestaciju.

comment_1465104

Ma opušteno... Svirka je bila super, a KLAN pogotovo!!! :rockdevil:

Ne znam samo kako se završila epizoda: Jack the Riffer vs. Gothica-Šankerica... :pivopije:

A na zadnjoj pesmi je utrčao u kadar neki Krsturski "kaskader" zvani Aca-Stoka tj. Aca-Seljak. Nadimak mu sve govori... :mhihi: Valjda je imao nesrećno detinjstvo pa sad ne zna kako da skrene pažnju na sebe, ko će ga znati, uglavnom, prosuo je čašu pića na binu i malo nakvasio neuništivi styling velikoga maga estrade, koji ga je neviđeno iskulirao i otpevao mu par stihova... :cool:

Sve u svemu, EXTRA! :da: