Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1831041

Za sada imamo u takozvanoj "radnoj formi" nekih 6-7 potpuno novih pesama. :rockdevil:

UŽAS!!! :mhihi:

Što se stila tiče, to će uvek biti Pero Defformero, mada, meni se čini da su malkice drugačije nego ove prethodne... otom-potom...

Blagovremeno ćemo ih svirati na svirkama i kačiti demo verzije na MojKosmos, pa ćete i samo prosuditi da li su i koliko dobre.

Meni se JAKO dopadaju! :pivopije:

POZZZ i SVE NAJ-NAJ u 2009!!! :muzicar:

p.s.-vidimo se sutra... :cool:

• Replies 2.8k
  • Views 298.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_1831123

Ma normalno Friš da će Pero uvek biti Pero, i Metallica je uvek bila Metallica i kad su izdali one sumnjive albume, ali meni kao fanu nekog benda, pa i Pera, bitno je da ne bude kreativnog i kvalitativnog pada, odnosno značajnog skretanja sa kakvog kvalitetnog kursa razvoja. (kao što je to, po meni, bio slučaj npr kod mentalike sa loud albumima i sličnim izbljuvcima).

Ja Peru želim sve najbolje ubuduće (a ne priželjkujem sudbu npr.metalike :twisted: , ili _______ (upiši ime benda))

To sam hteo da kažem, nadam se da smo se razumeli.

Veoma je pozitivno što radite na novim stvarima. Highly anticipated!!! Cunt wait!!!

Čestitam članovima benda novu metalsku godinu! A i svima na forumu. Iako je čestitanje nove godine.. underrated.

comment_1831241
Ma normalno Friš da će Pero uvek biti Pero, i Metallica je uvek bila Metallica i kad su izdali one sumnjive albume, ali meni kao fanu nekog benda, pa i Pera, bitno je da ne bude kreativnog i kvalitativnog pada, odnosno značajnog skretanja sa kakvog kvalitetnog kursa razvoja. (kao što je to, po meni, bio slučaj npr kod mentalike sa loud albumima i sličnim izbljuvcima).

Ja Peru želim sve najbolje ubuduće (a ne priželjkujem sudbu npr.metalike :twisted: , ili _______ (upiši ime benda))

To sam hteo da kažem, nadam se da smo se razumeli.

Veoma je pozitivno što radite na novim stvarima. Highly anticipated!!! Cunt wait!!!

Čestitam članovima benda novu metalsku godinu! A i svima na forumu. Iako je čestitanje nove godine.. underrated.

Profesore srecna i tebi noa godina ! :rockdevil:

comment_1833327

Šta reći... Zvuk je bio najbolji do sada na njihovin nastupima u SKC-u. Skoro dva sata svirke... Najavljeno je da će se 12. januara album naći u prodaji. Zahvljujem na prevozu i sjajnoj amtosferi... Vidimo na promociji! Sve najbolje u novoj 2009.

comment_1837783

@Jovan Cvijic, ne bi mi smetalo ni malo. :pivopije::D

@Marishte, na proslom koncertu su rekli da bi 12 januara trebao da izadje, e sada kao sto rece Jovan gore, garant ce jos kasniti, mada voleo bih da gresim u tom slucaju...

Neko je cak napravio i wiki stranicu benda.

Pero Defformero Wiki

Edited by VoivodBG