Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_1844472

Juce sam u posalici rekao clanovima benda (koji su tada bili u living room-u) da cu doci tacno u 11h i uzeti prvi primerak albuma, kada gle cuda, tako je i bilo. :ph34r:

DSC00074.jpg

Komentari o albumu ce pasti kasnije kada se preslusa lepo i polagano natenane, da udje muzika u jedno uvo i ostane unutar glave, a ne onako ovlas kada se preslusava pa udje na jedno da bi izaslo na drugo uvce.

Buklet je zanimljivo odradjen, odise humorom na sve strane a prate ga najsarenije boje, radosti li! :D

Edited by VoivodBG

comment_1844512
Juce sam u posalici rekao clanovima benda (koji su tada bili u living room-u) da cu doci tacno u 11h i uzeti prvi primerak albuma, kada gle cuda, tako je i bilo. :ph34r:

Oficijelna potvrda sa zvanicnog mesta. :bend:

Ovo je prvi prodati primerak, ali posto je ovo ujedno i prvi prodati primerak diska ne samo benda Pero Defformero, vec i izdavacke kuce "Music Planet" javices se Peri (ne Deformeri vec onom deckonji sto ti je disk i prodao :rockdevil: ) sutra za mali poklon od SKCLivingRooma/Music Planeta. Pera ce ti objasniti sve na licu mesta, a rekao mi je i da te zna, tj. da si cesto kod nas.

Posto je ovaj album zajednicko izdanje Music Planeta, SKCNS-a i Multimedia Recordsa (Universal) pokloncic ce naravno biti disk sa Multimedia kataloga.

LR

comment_1845857

Samo da pohvalim Zakija na distribuciji i shirenju PD klana, stigao je prvi cd u KG! :rockdevil:

I hvala bendu na stavljanju slike sa svirke u Kragujjevcu u booklet, i pominjanje na spisku onima kojima se bend zahvaljuje!

KG klan se siri ,zeljno vas iscekujemo!

A muzika...pa stavio sam cd jutros u komp i cenim da nece biti "vadjenja" duuuuugo dugo!

*spoiler*

Onaj vrisak na kraju Goticarke je pobedio!

:pivopije:

comment_1845889
*spoiler*

Onaj vrisak na kraju Goticarke je pobedio!

:pivopije:

Najezio sam se, da ga neko cuje pa da pomisli da je to

King Diamond

izvristao licno!

Nego da li ste provalili tajnu pesmu na albumu? ;)

Pesme su sve sami hitevi, jedino mi mozda skrivena odstupa malo od ostatka materijala, muzicki & tekstualno.

I dopadaju mi se novi muzicki aranzmani, osvezili su time pesme, samo bi zaista bilo steta da za neke uzivo koriste semplove a ne prave instrumente. (npr. orgulje)

Edited by VoivodBG

comment_1845891

@ petruccci

Nema na čemu, uživajte!

Najezio sam se, da ga neko cuje pa da pomisli da je to

King Diamond

izvristao licno!

Nego da li ste provalili tajnu pesmu na albumu? ;)

Pesme su sve sami hitevi, jedino mi mozda skrivena odstupa malo od ostatka materijala, muzicki & tekstualno.

I dopadaju mi se novi muzicki aranzmani, osvezili su time pesme, samo bi zaista bilo steta da za neke uzivo koriste semplove a ne prave instrumente. (npr. orgulje)

E jesam, ali mi je malo čudno što je ubačena u sred albuma! Gangsta Rap!