WoI Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ovaj bend nije ni za kurac!!! kao sto rekoh alt+f4 i sve ce biti uredu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ama, ljudi , poslušajte savet ovog stručnjaka! Jebote, kakvi ste to likovi! Kad sam video čime čovek raspolaže (odnosno kad sam pročitao u njegovo potpisu da je čovek zaključio ko su keve nad kevama), meni je odmah sinula da je u pravu .... evo, i ja se slažem da Threshold ništa ne valja U isto vreme sam spoznao istinu da su bendovi pomenuti u potpisu druga estatic Fear za kurac, te mi je opet otvorio oči (mislim, Maiden slušam 15 godina i, sramota je reći, nisam znao čemu oni služe sve do dana današnjeg) Hvala prosvetitelju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estatic Fear Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ama, ljudi , poslušajte savet ovog stručnjaka! Jebote, kakvi ste to likovi! Kad sam video čime čovek raspolaže (odnosno kad sam pročitao u njegovo potpisu da je čovek zaključio ko su keve nad kevama), meni je odmah sinula da je u pravu .... evo, i ja se slažem da Threshold ništa ne valja U isto vreme sam spoznao istinu da su bendovi pomenuti u potpisu druga estatic Fear za kurac, te mi je opet otvorio oči (mislim, Maiden slušam 15 godina i, sramota je reći, nisam znao čemu oni služe sve do dana današnjeg) Hvala prosvetitelju! Cisto izjasnjavam sopstveno misljenje sto se tice ovog benda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Vidiš ... ne mora svako da se iznese svoje mišljenje, pogotovo ako je ono ovakve sadržine. Za nekih 60% bendova mislim isto tako, ali to nikada neću reći na taj način. Da si rekao: "Meni se ovaj bend ne dopada, nisu mi uopšte interesantni, i slično" niko se ne bi bunio protiv toga, ali ... nažalost, ti ne uviđaš ustvari šta je koren problema. I što je najgore, siguran sam da se isto tako ponašaš i inače, što je stvarno tužno. Pre ili kasnije ćeš uvideti da je isključivost loša navika i da je poštovanje tuđih mišljenja osnova zdrave komunikacije. To je ono što zovemo tolerancija, a na toleranciji počiva kultura ... Uzdravlje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 u novom Butcherian Vibeu pise da Mac vise nije u bendu, a da ce Damian pomoci bendu dok se situacija ne resi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Znali smo to odavno i bez BV-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Ovaj bend nije ni za kurac!!! Cisto izjasnjavam sopstveno misljenje sto se tice ovog benda! Svaka cast na kreativnosi i odabiru reci za izjasnjavanje svojih misli ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Znali smo to odavno i bez BV-a neki ocigledno nisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Ekstremno mi je zao sto je Mac otisao.Ali dobro ni Damian nije los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 znaci Richard iz benda je jedan od najvecih stocara s kojima sam radio intervju. Prvi put skroz ok a sada...pazi odgovor majke ti Hi Ivan, I'm sorry but I have no time to do this interview, I have been too busy preparing for the tour. Regards, Richard West E a jebem mu mater edelju dana pre toga mi reko, da hvala ti dobio sam pitanja, odgovoricu ti sledece nedelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Pa ti smisli bolja pitanja next time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Veruj da je tako zaista! Meni je lik odgovorio na polu -privartni interviju i čak smo se dopisivali mejlovima ... čovek je legenda, a ti moraš razumeti i poštovati tuđe obaveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Cuo sam da im drugi dio turneje krece na proljece, pa je to sansa da organizatori isprave propust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ekstremno mi je zao sto je Mac otisao.Ali dobro ni Damian nije los Gde bre losh?!?! Demian je legenda samo tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Damian je za mene najemotivniji vokal Moj miljenik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Damian je vrhunski vokal to je cinjenica E sad dobro sto je neko navikao na Macov vokal u Thresholdu (kao ja npr.), to je druga prica! U svakom slucaju drago mi je sto je bas Damian "zamena" a ne neko drugi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Pa dobro Mac će svima nama nedostajati, to stoji, ali Damian... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Nedostaje nama da vidimo koncert Threshold-a u Beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Eeeeh Damian u Beogradu i to još sa Threshold-om, mislim da to moje srce ne bi izdržalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Damian bi ti uradio reanimaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Damian bi ti uradio reanimaciju Uhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Bend je potvrdio priče u vezi izdavanja svog prvog "teh best of" albuma. Album pod nazivom "The Ravages of Time (The Best of Threshold)" će sadržati nešto preko 140 minuta muzike, a izlazak se očekuje 19. novembra. Pesme koje će se naći na ova 2 CD-a: "The Ravages of Time" track listing: CD One: The Latter Years 01. Slipstream (radio edit) 02. Light And Space (edit) 03. Mission Profile 04. Falling Away 05. The Ravages Of Time 06. Phenomenon 07. Pressure (radio edit) 08. Fragmentation 09. Oceanbound 10. The Art Of Reason 11. Pilot In The Sky Of Dreams (radio edit) Total running time: 71:29 CD Two: The Former Years 01. The Latent Gene 02. A Tension Of Souls 03. Eat The Unicorn 04. Consume To Live 05. Innocent 06. Exposed (radio edit) 07. Sanity's End 08. The Whispering 09. Voyager II Total running time: 70:06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Biće to pravo uživanje.... 140 min Thresholda... doduse nisam bas proucio detaljno playlistu, mada uvek neko moze da zakera sto nije ovo umesto ovoga... kao ja recimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Kao recimo to shto nema Stop dead i The art of reason Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Veruj da je tako zaista! Meni je lik odgovorio na polu -privartni interviju i čak smo se dopisivali mejlovima ... čovek je legenda, a ti moraš razumeti i poštovati tuđe obaveze hehe znam da je lik ok veruj mi, jer sam radio s njim pre godinu dana intervju i dosta smo se dopisivali, ali ako ja moram da postujem i razumem tudje obaveze mora i on da postuje moje. na kraju krajeva mogo je da na jedno pitanje odgovori na svaka dva tri dana pa bi uspeo da odgovori na tih dvadesetak pitanja koje sam mu poslao inache ova best of izdanaj su najvece sranje ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts