November 7, 200717 yr Author comment_1528085 zato sto smo snimili profi spot za istu pesmu, cekamo da se izmontira, pa, ako valja - kacimo za download! pozdrav!
November 7, 200717 yr comment_1528141 zato sto smo snimili profi spot za istu pesmu, cekamo da se izmontira, pa, ako valja - kacimo za download! pozdrav! A lepo,lepo!
November 19, 200717 yr Author comment_1535421 Neke novosti iz naseg tabora... Prvo i najvaznije, Milos Kovacevic, koji je svirao sa nama u prethodnih godinu dana, napustio je bend zbog obaveza. Na mestu bubnjara je opet Igor Benjocki, jedan od osnivaca Downstroy-a i decko koji je sa nama odsvirao taj cuveni I Scream Every Day EP. Sa Igorom vec imamo probe, uskoro cemo i krenuti sa pravljenjem naseg albuma prvenca, iako su neke pesme vec spremne. Drugo, 25og novembra (21h) ce na RTV (ex-TVNS) biti kultna emisija 'Varosharije' :) o Kikindi, u kojoj cete premijerno videti novi spot za pesmu Your Game. Posto ga ni mi nismo videli, nadamo se da su ga dobro izmontirali... Trece, 14og decembra smo opet u Banjaluci, na nase veliko zadovoljstvo. Ali, o tome kad dodje vreme... To ce biti 15ti koncert koji smo imali ove godine, i verovatno poslednji u 2007. 'aj ziveli ljudi!
December 15, 200717 yr comment_1552160 kultna emisija 'Varosharije' :) Па кажу Вранешевићи: "Варошарије, варошарије, то су наше играријеееее...!"
December 17, 200717 yr comment_1553519 Predobar vikend. Drago mi je da ste stigli zivi kuci, znajuci kakvo je bilo vece (jutro) pred polazak VAAAAANJAAAA
December 17, 200717 yr comment_1553552 Ahahahaha....... ja nemam jos, jebi ga, evo i ja tek sada dolazim sebi..... nas je unistio Travnik... a danas sam bio u ZG... koliko jos sutra postavljam nase slike od petka i sa zabave kod Bokija i ostale negdje na vidjelo. Pozdrav ekipi... Roga
December 19, 200717 yr Author comment_1554896 evo neceg za apeiron-a, zna on o cemu se radi... ''rodjena si da me rusis, rodjena si da mi...''
December 19, 200717 yr comment_1554957 Pozdrav ekipi iz Downstroy-a!!!! Vikend nikad jaci!! "Cyber ovce na joystick gonim, A kod cace kompjuter mi stoji, Majka stara windows ima, A caca updateove skriva."
December 19, 200717 yr comment_1554989 evo neceg za apeiron-a, zna on o cemu se radi... ''rodjena si da me rusis, rodjena si da mi...'' Ahahahahaha, prejako (kao i kompletan vikend i sve sto se tada videlo, ne racunajuci ona silna muska dupeta )! Ovaj covek je kralj, Vanja nije ni svesna kakvu je bracnu ponudu odbila ! "Jaoj, Vaaanja, cIJepao bih ti drva cIJeli dan, a ti samo da mi rezes slaninu i ispeces mali kruh". Kakav nevidjen romanticar
December 19, 200717 yr comment_1555133 p.s. Steta sto Carcass nije bio prisutan, njih dvojica su isti ljudi, nasli bi se sigurno na onoj rakiji u Lemmyu, a evo jos jedan primer:
December 26, 200717 yr Author comment_1559631 pogledajte nase 'filmove' na www.youtube.com/downstroyki