May 8, 200817 yr comment_1663420 Mahanje svima.. Evo reko da se upišem,moram negdje početi..a ima li savršenije mjesto od ovog A što se tiče teme,Death..sve,svaki ton,svaki instrument,sve..savršenstvo,pa i tekstovi..osim na 'Scream bloody gore'. A ako moram da biram par pjesmica 'In human form','Vacant planets','Trapped in a corner',Crystal mountain'...ma mogu ovako do sutra,peglam se bezveze..kratko i jasno sve Još jednom mahanje svima i
May 8, 200817 yr comment_1663425 Odličan izbor.. Gdje me nađe..ta me raskućila.. Ma kažem ko će ih popisat sve..nema smisla,mogu zgriješit pa fulit neku..
May 8, 200817 yr comment_1663431 A Sacred Serenity od Death-a? Uh,ona mi je ovih dana omiljena od ovog benda
May 8, 200817 yr comment_1663433 a Philosopher?.. Eh,pa to se podrazumijeva..filozof je savršenstvo u svakom pogledu
May 9, 200817 yr comment_1664277 A što se tiče teme,Death..sve,svaki ton,svaki instrument,sve..savršenstvo,pa i tekstovi.. kratko i jasno sve Ziv bio...