Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 190.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://www.setlist.fm/setlist/evergrey/2007/dom-omladine-belgrade-serbia-6bd9aec2.html  Nosferatu (Demanded by the audience, was not in the list) poslednji put da se srpski narod izborio

• Svi ste vi pop konzumeristi koji ne kupuju diskove (ne dobijaju ih na recenziranje) i zato ste niža vrsta koja ne zna kako treba da sluša muziku.

• ..charlie..
    ..charlie..

Hocemo Evergrey u Beogradu!!!

comment_1609143
Moram priznati jednu stvar, onaj kadar u "Monday Morning Apocalypse" spotu, kada hvataju bubnjara spreda, on onako jebački gleda u kameru, a kosa mu se vijori - to je najgej kadar koji sam ikad video :)

Mada muzički Evergrey spada u slušljivije power bendove...

Evergrey nije power.

comment_1609213

Kakaw crni power qq lele! :)

Morning je bio težak, pa su ga u početku svi gledali kao promašaj, iako nije to, Torn ima od početka da postavi stvari na svoje mesto... :D

Agree. Meni u pochetq MMA nikako nije "lezhao", ali kasnije, nakon slushanja again and again... :wub:

A Jonas... :wub::D

Btw, zna li neko kako mogu da downloadujem onaj treJler? :D

comment_1609725
Da me ubijete, ali meni je Monday legao jos na prvo slusanje, i sasvim je to ok album. Jasne pesme (struktura), kristalna produkcija... bas sve OK.

Jedini album koji mi NIJE legao ni poslije 5-6 slusanja,tako da sam odustao od njega.

Sve oci uprte u upcoming album :ph34r:

comment_1610269
Da me ubijete, ali meni je Monday legao jos na prvo slusanje, i sasvim je to ok album. Jasne pesme (struktura), kristalna produkcija... bas sve OK.

Dobro se sećam recenzije... Bila je presudna za mene, pružao sam i pružao priliku MMA, sve do trenutka kada je postao slušljiv. ;)

• 2 weeks later...
comment_1620722

Meni je Monday bio sranje cisto do nekih 7 dana pred koncert... Onda je nesto puklo u meni, legao mi je odjednom, za preostalo vreme do giga sam ga preslusao nakih 15-20 puta (bez preterivanja), uzeo slipcase na svirci (u stvari, inicijalno sam uzeo Inner Circle digibook, ali sam ga zamenio sa Cmarbreakerom kada je poceo da balavi po mojoj kopiji), i sad ga stavljam u top EG albume.

comment_1620821

A shta ti smatrash omanjiwanjem kada je Evergrey u pitanju? :rolleyes:

Ja sam mislila na ukupan utisak shto se tiche swakog albuma...realno, na swakom od albuma bilo kog benda postoji neshto shto se mozhe zameriti (dodushe ja EG-u ne zameram nishta :D ), ali, all in all - EG nikada ne omanu.

But that's just me.