Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 192.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://www.setlist.fm/setlist/evergrey/2007/dom-omladine-belgrade-serbia-6bd9aec2.html  Nosferatu (Demanded by the audience, was not in the list) poslednji put da se srpski narod izborio

• Svi ste vi pop konzumeristi koji ne kupuju diskove (ne dobijaju ih na recenziranje) i zato ste niža vrsta koja ne zna kako treba da sluša muziku.

• ..charlie..
    ..charlie..

Hocemo Evergrey u Beogradu!!!

comment_1807618

E vi ga sad opljuvaste ko da je ne znam ni ja.. meni OK album skroz. jesam ja malo previshe EGY freak, al kao solidan je album. Nije to ko stari, ali i ne treba da bude sta da kopiraju sami sebe.. jbg. Meni se svidja, realno jedino mi je dark discovery losiji, i to samo zbog produkcije,ima bolje pesme, al to ne znaci da je ovaj losh.. samo nije remek delo.. ne znam dal sam ja previse ljubitelj egya il su vas previse razmazili sa proslim albumima...

comment_1807710
E vi ga sad opljuvaste ko da je ne znam ni ja.. meni OK album skroz. jesam ja malo previshe EGY freak, al kao solidan je album. Nije to ko stari, ali i ne treba da bude sta da kopiraju sami sebe.. jbg. Meni se svidja, realno jedino mi je dark discovery losiji, i to samo zbog produkcije,ima bolje pesme, al to ne znaci da je ovaj losh.. samo nije remek delo.. ne znam dal sam ja previse ljubitelj egya il su vas previse razmazili sa proslim albumima...

Realno, ovaj album je bolji od MMA

neka neko promeni avatar :) :) :)

Edited by Mita

comment_1807978
Realno, ovaj album je bolji od MMA

meni nije, MMA zvuci moderno i to je to, nema tu neke filozofije

A novom mi se cini da su probali da spoje i moderno i starije radove i emotivno i tako to, a na kraju je ispalo pateticno i dosadnjikavo...

Ali ok, bar su sad uspeli da postignu konacno komercijalni uspeh, sto je veoma pozitivno!

comment_1808107
Evo promenio sam :rockdevil:

Hmmm pa koliko su postigli komercijalni uspeh sa ovim... jebem li ga, mozda to ima veze i sa novom izdavackom kucom, mozda i sa promenom zvuka.. sta znam.. U svakom slucaju, meni je novi dobar :mrgreen::meshuggah::pivopije:

:rockdevil::rockdevil::rockdevil: