January 15, 200520 yr Author comment_657357 Ahhhh.....Iman..... Jel neko gledao onaj short movie "jazzin` for Blue jean". Tu se definitivno vidi kakav je in real life a kakav je na sceni. (mislim da je čak to i poenta priče u filmu)
January 16, 200520 yr comment_658267 Jel to ono kada udrogirani klinci odu na David-ov koncert i ona mala stoji u prvom redu i gleda ga dok peva "Station to station"? Nikad čuo za taj film. Šalim se. Koje još njegove pesme imamo tamo? Heroes i...? to je super pesma.mada meni je omiljena latter to hermione. jer gledao neko film baskijat? tu david igra warholl-a
January 16, 200520 yr Author comment_658326 jer gledao neko film baskijat? Jesam. Film je pun svih mogućih freak glumaca. David je odličan kao Andy. Mnogo mu dobro stoji lik.
January 16, 200520 yr comment_658642 Jesam. Film je pun svih mogućih freak glumaca. David je odličan kao Andy. Mnogo mu dobro stoji lik. super mu stoji lik. a i courtney je cool u tom filmu. Bas je lepa
January 17, 200520 yr comment_659196 A film "hunger" gde glumi vampira? tu je apsolutno sjajan!!!!!! odlicno odradjena uloga! a i odlican film! Peter Murphy na pocetku....mmmm!!!
January 17, 200520 yr comment_659210 meni se bowie uvek svidjao...osim mozda u samom pocetku...kada je izgledao kao tranvestit...muziku mu nikad nisam do kraja shvatao...ali sta ces... covek izgleda fenomenalno za svoje godine...
January 17, 200520 yr comment_659420 jebo izgled, ti izgledas matorO, s tries cesh izgledati ko da imas chetres.... nego, ja prezirem njegov shit trans imidz, al' moram priznati da nisam upucen u muziku, osim shto sam chuo par najpoznatijih pesama, i ne biH se usudio da na osnovu toga budem kategorican, al' stvarno je tesko sranje.... 'vrH dnA', shto biH ja rekao, je prezentiranje njega kaO 'multimedijalnog umetnika' pa se guzio po filmu, a ne bi nista bolelo svetsku kinematografiju da se nije tu pojavio - istu glupost imamo i danas kada je na pr. dzenifer lopez tretirana k'o glumica, shto je vise nego jadno.... Edited January 17, 200520 yr by Blacksunray Verb Delikvent
January 17, 200520 yr comment_659492 tu je apsolutno sjajan!!!!!! odlicno odradjena uloga! a i odlican film! Peter Murphy na pocetku....mmmm!!! jer imas slucajno taj film?
January 17, 200520 yr Author comment_659511 dzenifer lopez tretirana k'o glumica, shto je vise nego jadno.... Pa,pazi...lično, pre je smatram za glumicu nego za pevačicu. Ako si gledao U-turn ili The Cell.... Bowie JESTE multimedijalni umetnik. Nemoj da shvatiš pogrešno ili kao uvredu ali vidi se da nisi upućen u čovekovo stvaralaštvo i rad. Što se izgleda tiče....koliko je sada...skoro 60...i i dalje komotno može da konkuriše za najsexipilnijeg muškarca. Rame uz rame sa Sean Conerry-em.
January 17, 200520 yr comment_659733 Ma,chim se neko bavi mjuzom,kad se pojavi na filmu,uglavnom ga pljuju jer to zaboga nije njegova profesija,sto je nebulozno,al' sta ces..
January 18, 200520 yr comment_659961 to se zove ogranicenost...uzas...Bowie je pravi primer multimedijalnog umetnika...
January 20, 200520 yr comment_662805 jer imas slucajno taj film? pokusavam da ga nabavim vec neko vreme ali posto to ide preko drugih ljudi, odugovlaci se... ali preuzimam stvar u svoje ruke... trebalo bi u skorije vreme da pregledam neke dvx kataloge pa cemo videti he he to je film koji def treba imati u svojoj kucnoj filomteci
January 20, 200520 yr comment_662807 jer imas slucajno taj film? pokusavam da ga nabavim vec neko vreme ali posto to ide preko drugih ljudi, odugovlaci se... ali preuzimam stvar u svoje ruke... trebalo bi u skorije vreme da pregledam neke dvx kataloge pa cemo videti he he to je film koji def treba imati u svojoj kucnoj filomteci
January 20, 200520 yr comment_663121 pokusavam da ga nabavim vec neko vreme ali posto to ide preko drugih ljudi, odugovlaci se... ali preuzimam stvar u svoje ruke... trebalo bi u skorije vreme da pregledam neke dvx kataloge pa cemo videti he he to je film koji def treba imati u svojoj kucnoj filomteci kad ga nabavis javi mi...volela bi da ga imam...
January 28, 200520 yr comment_674565 Dajte,ljudi,da ozivimo malo ovu temu... Iz kog svog perioda vam se David najvise svidja? Mislim na pesme i to..
January 29, 200520 yr Author comment_675060 Uh....teško je izabrati. Parcijalan sam prema fazi 1.Outside/Earthling zbog kolaboracije sa Trent Reznor-om. Recimo da baš i NISAM obožavatelj faze koja je trajala neko vreme oko Let's Dance-a. (znači Tonight i Never let me down...) ali ovim nikako ne želim da neko pomisli da smatram da je LOŠE. Samo da to nije BAŠ to. Dalje, Diamond Dogs...atmosfera...brrrrr....pa još i nakon čitanja "1984".... Trenutno mi je naj pesma "Drive in Saturday" sa Aladdin sane. (shvata li neko foru? A ladd insane. Lud dečko. ) Takođe,dopada mi se i trenutno stanje. Hours možda malo depresivan ali opet suptilno fenomenalan. Heathen i Reality...vidi se da je totalno opušten i da pravi muziku bez ikakvog pritiska. Za svoju dušu. E,sad...da li je upravo u takvoj situaciji najbolji ili....to je stvar ukusa. Ufff...ne mogu a da ne pomenem i Berlin-fazu odnosno Berlinsku triologiju. Low me je na prvo slušanje žestoko razočarao. Ali sada.... E,da...da li je još neko bio u početku toliko neupućen da je pomežao Andrew Eldritcha (Sisters of mercy) sa Bowie-em? Mnogo sličan glas bre. (kasniji Bowie)
January 29, 200520 yr Author comment_675069 Ajde da vidimo....koji mu je najbolji look? Moj glas ide sledećem;