June 1, 200520 yr comment_814420 To mi reci Bane! FLUSH & SPACE EATER thrashing Lazarevac together... again! Necu verovatno moci da dodjem u subotu, ali u nedelju sam u prvim redovima!
June 1, 200520 yr comment_814529 To mi reci Bane! FLUSH & SPACE EATER thrashing Lazarevac together... again! Necu verovatno moci da dodjem u subotu, ali u nedelju sam u prvim redovima! НЕ СЕРИ!!!!!!!! ОПЕТ??? То ми реци, буразеру!!! Ако нешто волим, то је кад заједно свирамо! ЈОЈ, БИЋЕ МРТВИХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEWARE, BEWARE, WE ARE ALL AROUND!!!
June 2, 200520 yr comment_814902 dooobro...... dolazim, ema dogovor se pomera za subotu u 8 ispred skca , kod popularnog turbo folka ok...dogovoreno moni...oces da idemo u Lazarevac???? naravno, ako nas Flushovci vode
June 2, 200520 yr comment_815117 znate sta ja ne mgou vise... KADA JE SVIRKA??? a da mi svi bojkotujemo svirku???????
June 2, 200520 yr comment_815418 Jeste, pomerena je za narednu subotu, 11. jun! Sad mi javio Manja, oni se sad vraćaju iz radija! Ne mari, biće gubljenja u Lazarevcu! Ako stvarno 'oćete, možete i d' idete, samo ako ima mesta u busu!
June 3, 200520 yr comment_815728 Jeste, pomerena je za narednu subotu, 11. jun! Sad mi javio Manja, oni se sad vraćaju iz radija! Ne mari, biće gubljenja u Lazarevcu! Ako stvarno 'oćete, možete i d' idete, samo ako ima mesta u busu! Управо тако. Свирка је опет померена, у Лазаревац се иде сигурно. Само се надам да се ово неће више толико пута померати... Извините, људи што вас вртимо...
June 6, 200520 yr comment_818373 Jos jedan veliki, i ovoga puta javni pozdrav Flushovcima i hvala na jucerasnjem thrashovanju, majke mi, meni bi bilo dosta da samo vama cetvorici sviram! Edited June 6, 200520 yr by Rizzen
June 6, 200520 yr Author comment_818407 Наравно, кад су ложачи најгоре врсте, хехе. Него, све ћу ви побијем, сви ме мишићи боле, јуче нисам ништа примећивао, а како сам се пробудио једва сам из кревета устао.
June 6, 200520 yr comment_818601 Joj, i meni je bilo ludo!!! Kamo češće da je sreće onakvog trešovanja, ili tako nešto... POZDRAV CELOM SPACE EATERU!!! THRASH IS ALL AROUND SA VAMA JE BIO PUN POGODAK! Hvala, SaraH, ali dodji u skc u 'botu, zvuk bude mnooogo bolji, stvarno je bio skandal prostor gde smo svirali sinoć... Ljudi, svi da dođete u 'botu u baštu skc-a da opet bude:
June 7, 200520 yr comment_819314 Е, па момци, бољи фудбал нисам одиграо у животу! Хвала вам и за гостовање, то је био пун погодак! Девојке, албум излази негде у септембру, али опуштено! Бићете сви обавештени отом - потом! Хвала на подршци! Поздрав!
June 7, 200520 yr comment_819337 ma vidimo se mi u subotu na onom pivu beware...beware, thrash is all around
June 8, 200520 yr comment_819997 bane kaze se SUBOTU a ne `BOTU!!! a besh ga moro sam da ti vratim za ono ispravljanje od pre koju stranicu... ja sigurno dolazim u botu!!! moram da prebijem simu i manju...
June 8, 200520 yr Author comment_820126 Е, па момци, бољи фудбал нисам одиграо у животу! Хвала вам и за гостовање, то је био пун погодак! Девојке, албум излази негде у септембру, али опуштено! Бићете сви обавештени отом - потом! Хвала на подршци! Поздрав! Ма, какав је ово био фудбал? Видео би ти да сам ја био у бермудама, онако фудбалски опермљен. Следећи пут играмо на велике голове и има да се трчи, буразеру. Јој, још ме боле ноге.
June 8, 200520 yr comment_820232 Ма, какав је ово био фудбал? Видео би ти да сам ја био у бермудама, онако фудбалски опермљен. Следећи пут играмо на велике голове и има да се трчи, буразеру. Јој, још ме боле ноге. Ма, за мене је то био нај фудбал пошто сам оперисан од свих врста спортова. На турнирима у основној су људи бежали када затрчим ка голу, пошто ми се често дешавало да уместо лопте покупим саиграча, али су се врло брзо навикли на то кад су видели да кад шутнем на ПРАЗАН гол, лопта оде на све стране, али не у гол!
June 8, 200520 yr comment_820245 Prestanite da spamujete na ovoj temi RNA i Manja!!! pozdrav od Saleta! Stvarno u Lazarevcu je bio trash is all around,a tek fiskultura,kosarka i fudbal!!
June 9, 200520 yr comment_821072 Prestanite da spamujete na ovoj temi RNA i Manja!!! pozdrav od Saleta! Stvarno u Lazarevcu je bio trash is all around,a tek fiskultura,kosarka i fudbal!! Имаш право! Бар сад могу да престанем са спамом јер знам проклето шта је! Јеси ли успео некако да нас откажеш? Стварно је фрка за ову суботу, славио бих те кад би нас збуџио за следећу... Ако не може, смислићемо нешто... ваљда...
June 10, 200520 yr comment_822278 kako si ga ispalio, sveDski e ljudi, ja sam tamo u subotu, ako svirate slusacu vas, ako ne bedak Е, овако стоје ствари. свирамо СИГУРНО 18.6.2005. у башти СКЦ - а, ако буде лепо време, наравно! Дакле... Боле, свирамо са вама, то је оно најважније, бар мени, ако буде кише или тако неких срања, свирке неће бити, не свирамо сутра (11), тако да се надамо вашем доласку 18!
June 10, 200520 yr comment_822326 Jes, sviramo 18. u subotu, jer mrtvi Srki ima maturski u ponedeljak! Ejmi, jel se ti to praviš pametna sa tim logaritmom?
June 10, 200520 yr comment_822513 e to sam cuo od simceta danas!!! i mozda je tako bolje!!! a evo razloga: meni je 16tog rodjendan!!! pa ono kao...
June 10, 200520 yr comment_822592 Ejmi, jel se ti to praviš pametna sa tim logaritmom? pa ono kao...pokusavam mada, ja i matematika, ne ide to zajedno elem....ja sam i jer ne mogu 18og da dodjem (imam jako vazan ispit, i ucicu filozofiju ko manijak tih dana ) zao mi je momci
June 10, 200520 yr Author comment_822652 Е, овако стоје ствари. свирамо СИГУРНО 18.6.2005. у башти СКЦ - а, ако буде лепо време, наравно! Дакле... Боле, свирамо са вама, то је оно најважније, бар мени, ако буде кише или тако неких срања, свирке неће бити, не свирамо сутра (11), тако да се надамо вашем доласку 18! Сад си ме скроз избуњивао. Како то свирате са нама? Ја не знам да ми свирамо тог дана. Мислим, било би супер, али нисам информисан. Знаш ти нешто што ја не знам?
June 11, 200520 yr comment_823108 Сад си ме скроз избуњивао. Како то свирате са нама? Ја не знам да ми свирамо тог дана. Мислим, било би супер, али нисам информисан. Знаш ти нешто што ја не знам? Па, изгледа да сам ти и рекао оне ствари које не знаш! Кол'ко сам ја чуо, ви свирате 18 - тог, следеће недеље. Немогуће да нисте информисани. Зови Салета и упитуј ги! Ми вам дођемо као гости. Флаш енд Спејс итер страјк тугедр аген!