Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 290.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Defunctus
    Defunctus

Pa to je jedino sto Pavao ovde radi...obavesti o nekom koncertu,nabroji koliko su puta dolazili ranije dolazili u Hrvatsku,onda pocne da uporedjuje te nastupe sa nastupima nekih drugih bendova,cisto d

• Logan Mader
    Logan Mader

Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci p

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ne znam da li bi se oni uopste mogli svrstati u black,ali posto im je vokal black-erski,evo ih na ovom forumu.

comment_1542423

"Najveci" metalcore bendovi uglavnom kao svoje uzore nabrajaju In Flames, sad ne znam mozda su i In Flamesi 95' kopirali neki bend koji je nastao 00'+ kao shto kolega 2 posta iznad kaze. Sad ne ide mi bash voda na usta kad kazem da je In Flames imao veliki uticaj na Metalcore kao pravac uopshte ali u svakom sluchaju vecina bendova koristi gotenburshke rifove i prelaze u svojim metalcore kompozicijama.

comment_1542509
Oces da kazes da je In Flames izmislio ceo metalcore pravac? :):):):) Prestani da se blamiras... Poslusaj bendove Chimaira i Death By Stereo i MOZDA ce ti biti jasnije...

sine, znam te sa foruma pa ti necu naplacivati casove citanja...ko je i gde rekao da je IF IZMISLIO metalcore? pogrdno je govoriti o IFu kao o metalcore bandu,ali zbog IFa su vasi core bandovi dodali ono metal u ime zanra.

a sto se samog banda tice, oni su,po sopstvenom priznanju,pokupili uticaje at the gatesa, koji su, svi znamo ocevi geteborskog ili ti svedskog death metala, kao sto rece momak malopre. kasnije se desava ona prica koju ispricasmo a vezano za, u pozitivnom smislu, sukob americkih i evropskih uticaja i formiranje podpravac, izmedju ostalih i tebi omiljenog metalcorea...

na kraju krajeva, sve ovo je ponovljeno i na KSE DVDu...

comment_1542521

otvori sada recnik. nadji rec uticaj. onda nadji rec veliki. procitaj sta rec veliki radi reci uticaj kada je stavis ispred nje. ponovi postupak par puta. vrati se na temu. edituj svoj post.

ili prosto,recimo da si u pravu a da ja lupam gluposti...lakse mi je tako.

comment_1542527

jeli jel ti to mene pravis budalom? samo pitam.

"zato sto, da nije ovog banda, nikada ne bi ni bilo te vase metalcore price, niti bi otisli dalje od one standardne HC tri-rifa-dva-albuma varijante"

sto ce reci, IF je doveo do metalcorea posredno. ili sam ja lud?

ako 3 i 2 daju 5, da li to znaci da je 3 jednako 5?

iliti ako IF i HC daju metalcore, da li je IF metalcore?

Edited by lex69

comment_1542616
a metalcore je nastao pre in flamesa...

Nastao je pre ovih novijih albuma koje vi nazivate nu metalom ili kako god... zato im i kazem da poslusaju Death By Stereo ili Chimairu... a mozda cak i Machine Head...

Jel sam vam ikad rekao da vas volim ljudi???

I mi tebe volimo... tj JA! :wub: :wub: :wub: :wub:

:pivopije:

comment_1542636
Nastao je pre ovih novijih albuma koje vi nazivate nu metalom ili kako god... zato im i kazem da poslusaju Death By Stereo ili Chimairu... a mozda cak i Machine Head...

I mi tebe volimo... tj JA! :wub: :wub: :wub: :wub:

:pivopije:

I ja vas!!!

Ali tebe najvise!!!

:wub: :wub: :wub: :wub:

Trebalo bi da ubace add to boyfriend opciju :rockdevil:

Ajde,ljudi oladite vise sa ovom diskusijom jer svi znamo sta znaci svadjanje da netu:P