Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 291.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Defunctus
    Defunctus

Pa to je jedino sto Pavao ovde radi...obavesti o nekom koncertu,nabroji koliko su puta dolazili ranije dolazili u Hrvatsku,onda pocne da uporedjuje te nastupe sa nastupima nekih drugih bendova,cisto d

• Logan Mader
    Logan Mader

Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci p

• Ma ovo ne mora da znaci da si gej. Mozda likovi samo vole da se maskiraju!!! Pravi gej je gej u dusi, a ona pesma gore odaje dusu gejcine.

comment_558635

Ja kad slusam Colony odlepim.Razlog - prvo ide Embody the Invisible,tu stvar kad cujem,cini mi se da letim,daje mi neverovatnu energiju i dize me iz mrtvih.Posle nje Ordinary Story - ta stvar,naprotiv,me baci u takav bedak i tako me rastuzi da bih plakao dok je slusam.Dok slusam ostatk albuma,oporavljam se od te dve stvari,pa mi ostale pesme i nisu na tom nivou icon_smile.gif .Sve u svemu,sjajan album. icon_biggrin.gif

comment_558686

1. Lunar Strain

2. Jester Race

3. Soundtrack To Your Escape

"Reroute to Remain" nisam čuo, ostalo je ok, ali dozlaboga predvidljivo, a prednjači "Colony" koji je verovatno najdosadniji IF album ikada.

comment_561710
Meni su svi odlični, sem Reroute to Remaina. icon_mrgreen.gif

I meni isto... icon_da.gif Sa Reroute su vec poceli brljati, malo vise... iako su mi se u pocetku svidele 2 - 3 pesme, brzo su mi dosadile... icon_rolleyes.gif

Stariji albumi rulaju. icon_cool.gificon_mrgreen.gif

• 1 month later...
comment_594822

Uvek sam tu sa vrucim vestima icon_smile.gif :

In Flames are at home in Gothenburg, having a well deserved break after all tours and gigs. Björn and Jesper are writing new material in their new studio.

Idite na www.inflames.com,ima spot Touch of red da se skine.

comment_604160

Vazi,dogovoricemo se nesto.

Tebe bash nervira njihov novi pravac?Ja sam pokusao da ne volim ovaj novi album,ali jednostavno nisam mogao da lazem sebe.Mnogo ih volim.

Samo,zanima me jedna stvar - u kom pravcu ce dalje da nastave?Da se vrate nazad - ne znam da li oni to sad mogu,pravac u kom su krenuli - hmmm...

comment_604198

who gives a fuck.. oni retki bendovi koji su se kao vraćali nekom starom zvuku su posle zvučali do jaja isfolirano i usiljeno.. naravno da se neće vraćati..

osim toga, što reče Azza lepo se zajebavaju, i uzimaju pare.

e,sad, svako ima izbor da li ćeto da sluša ili ne..

meni je npr "reroute.." bio sasvim solidan album.. ali ipak na granici.. ali ovaj je prešao granicu.. dajte ljudi vox je stvarno lame.. cvili kao da ga je mama upravo istukla (korn i slična sranja su ovde očigledna inspiracija).. jadno.. gde je onaj stari growl.??

da ne pominjem užasnu svirku.. ne znam kako jespera nije sramota.. ni jedan pošten solo..

videćete sledeći album.. sad će da ih štancuju na svakih godinu dana..

nego, mene zanima sad novi soilwork, izlazi uskoro, i jedva čekam da vidim da li će i oni da krenu ovim putem..