Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 399
  • Views 65.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• stvarno ne znam kako jos neko moze da se lozi na ta klinacka govna tipa gospoda prstenac i nekakav glupavi hobit. Knjiga za decurliju i pubertetlije. Sigurno se lozis i na hari potera jel? Verujem da

• evo, i ja negiram tolkinovu genijalnost. mozda nedovoljno citam ili mislim, ali genijalnost tolkina moze biti samo kao zabavljaca. postoje knjige koje mogu da promene i uticu na coveka ("zlocin i kazn

• f.m.d.-zlocin i kazna

• 5 weeks later...
comment_45588

omiljena knjiga... hm.

dostojevski - idiot

kami - stranac (morao sam, ali mi se i svidela)

nice - tako je govorio...

a od SFa tu su:

krighton - izgubljeni svet i sfera

sagan - kontakt

avanture

nezaboravni Robinson Kruso i Grof Monte Kristo

EF nisam citao. Jednom mi je pod ruke pala Hobit i svidela mi se, ali samo kao stivo "da ti prodje dosadni raspust"

koje biste mi knjige preporucili... voli roman apsurda i nihilisticku literaturu (ne u bukvalnom smislu, vec onu gde se ne obraca paznja na knjizevnu formu, jezik... vec je knjiga tu da prenese neku poruku, kriticku, filozofsku...).

comment_47257

Da li je, posle svega, otrcano reci Gospodar prstenova? Svakako da jeste! Anyhow, GOSPODAR PRSTENOVA!!!!!!!!!!!!!!!

Potom, Freni&Zui (Selindzer)

Autostoperski vodic (zasto ga niko ne pominje?)

I (znam da ce se svi zgaditi, ali boli me k) To kill a mockingbird

comment_48761

"The Broken Blade" - Simon Hawke ... Gospodar je isuvise izvikana knjiga ... ima dosta knjiga od Asamova (Isak) ... u svakom slucaju je bolji od Klarka ali dobro. I Odiseja(e).

comment_50510

naravno da je tesko odgovoriti na ovo... ali pored tolkienovih knjiga.... tu su naravno letopisi t. kovenanta.... r.e. feist riftwar saga, serpentwar,... odiseje u svemiru (naravno),..... i ima jos toga.....

Feist je gotivan, al' ja citala samo Magician...grr...mnogo je skup(mislim Feist)

comment_50888

naravno da je tesko odgovoriti na ovo... ali pored tolkienovih knjiga.... tu su naravno letopisi t. kovenanta.... r.e. feist riftwar saga, serpentwar,... odiseje u svemiru (naravno),..... i ima jos toga.....

Feist je gotivan, al' ja citala samo Magician...grr...mnogo je skup(mislim Feist)

Ma ja imam nekoliko njegovih knjiga na compu... tacnije riftwar i serpentwar... (dodushe u budjavom txt formatu)

comment_51189

Ma ja imam nekoliko njegovih knjiga na compu... tacnije riftwar i serpentwar... (dodushe u budjavom txt formatu)

a gde nalazite knjige na netu? u bilo kakvom formatu!!
comment_52530

a gde nalazite knjige na netu? u bilo kakvom formatu!!

Pa slucajno kad nalethsi.... ili ides po ruskim siteovima.... ako hoces da ti posaljem knjige javi se na moj mail...