February 22, 200619 yr comment_1039925 Pa da...zar nisi videla...sta si mislela da sam '63 Mislila sam da si stariji.Nemam običaj da gledam profile.
February 22, 200619 yr comment_1039926 Ja pogledam samo kada me neko posebno interesuje...sve u svemu
February 22, 200619 yr comment_1040035 Ljudi, ja sam skoro bez dokumenata išao na koncerte-ličnu nisam ni imao, maloljetan, tuđa država-nema zaustavljanja! Volja je najvažnija!
February 22, 200619 yr comment_1040056 1998 - Ozzfest Budimpeshta nekih 700 km od moje kucje,maloletan,bez prihoda,otishao SAM bez igde ikoga! 2005 - 17.novembar Zlin ( Cheska ),pochetak svetske turneje...400 km-a od Praga u kome sam trenutno bio stacioniran!Zasluzeni backstage sa bendom! 2005.- 18.novembar Pardubice (Cheska ) drugi cert na svetskoj turneji....500 kma od Zlina...putovanje vozom od gomile sati i mrcvanje i spavanje u vozu...blejanje preko dana,uveche svirka i blejanje u prvom redu... 2005. 19.novembar Plzen ( Cheska ) 200 km-a od Pardubica...spavao sam ponovo u vozu i izlomio se samo tako...blejanje sa fanovima i Danijem ( bubnjarom ) skoro celog dana...ponovo backstage sa bendom posle svirke i dogovor da se vidimo u Beogradu...sedam u voz i odlazim za Prag ponovo....zaspao sam i ustao posle 17 jebenih sati spavanja! Dakle Prag - Zlin - Pardubice-Plzen -Prag .... oko 1400 kma putovanja vozom... zivot u vozu 3 dana...maximalna shtednja kinte na hrani i picju da bih mogao da platim put...nisam imao kinte ni za jednu jebenu majicu! Ali vredelo je svake jebene krune !!! And that's what I call fan!
February 23, 200619 yr comment_1040243 Cekaj to sad sve za 'ween ili svaki na koji si otisao...enivej ti nisi Carcass
February 23, 200619 yr comment_1040576 Druze Carcass ti si 79...znaci pretpostavljam zavrsio si Fax i pretpostavljam da imas sopstvene prihode...pretpostavljam da ti roditelji ne pricaju "ne mozes medju narkomane"...Kazi na koliko si koncerata ti otisao u nasim godinama ali budi iskren... P.S. MetalGirl kakav je to progresivni regres u avataru...pa trebalo je da vidimo nesto vise koze nase omiljene glumice dragi Starbrakeru u tvojim godinama iskreno nisam bio ni na jednom koncertu ne zato sto nisam htio (pare bi se i nasle, a i starce bi sredio ) nego zato sto NISAM MOGAO. Bio je jebeni RAT ovdje (pucalo se, bjezalo, ljudi koje znas su svaki dan ginuli, trajao je 4 duge godine) i odlazak do BG ili Srbije je bio jedino moguce putovanje tih godina, a tih godina nije bilo nikakvih koncerata ni u Srbiji. I sami znate kada je pocela koncertna sezona i ko je prvi organizovao koncerte (Polzovici). Cim se situacija stabilizovala uzeo sam pasosh i zapalio preko tih istih Polzovica u Budimpestu na Maidene (to je bio prvi odlazak vani), a do tada sam ispostovao sve sto je bilo u Srbiji. Zbog svih navedenih razloga nisam, recimo, vidio CARCASS koji se raspao prije nego je rat ovdje zavrsio, pa zato sad idem gledati i bendove koje sam prije puno vise slusao, a sad i ne bas toliko (cisto da "odradim" -u pozitivnom smislu) Eto tako ti je to bilo tada i tako je sada. Sto je tu je. Vrijeme ne mozes vratiti, pa se zato sad trudim da nista ne propustim. ISKREN POZDRAV!!!!!!!!!
February 23, 200619 yr comment_1040722 Cekaj to sad sve za 'ween ili svaki na koji si otisao...enivej ti nisi Carcass Haha...ovo je naravno sve samo Helloween....majku mu,nisi valjda pomislio da sam u zivotu video samo 4 certa ?
February 23, 200619 yr comment_1041147 Ti si legenda! Tako bih i ja radio uvijek! Ali, skupim jedva samo za jedan koncert! Enivej, svaka čast starac! Ne daj se!
February 25, 200619 yr comment_1042448 Dobro de...eto ja nisam tr00 Helloween jer nisam otisao u Bugarsku da ih gledam...period! @Elldamar...ma sta ja znam...i meni je bio nelogicno da ih je samo 4 Hehehe Kupio sam juce original Keeper...2 i bas je fin booklet...mrsav ali ima mnogo dobrih pumpkina
February 25, 200619 yr comment_1042533 Odusevili bi se Helloweenci kad bi te videli sa toliko Gamma Ray-a u potpisu
February 25, 200619 yr comment_1043069 Takodje i ja...a sta si ti inace?Ko si ti da ti se pola foruma pravda? Niko poseban. K'o i ti isto. (za tebe i za druge) Nisam trazio da mi se sad tu 'pola foruma pravda' (k'o sto lupas),nego se to moje pitanje prvenstveno odnosilo na one 'die-hard' fanove,koji su izjavljivali tako nesto (u tom stilu).E sad,greskom sam tu nabrojao i one koji su samo mislili da dodju na taj koncert,jer ipak to je Helloween i dolaze u BG...na koje se to u principu nije odnosilo. A i u krajnjem slucaju na ono pitanje se moze i normalno odgovoriti (ko da ne moze normalno/jednostavno da se odgovori,tipa:"Nisam hteo/-la da idem") i kraj.Nisam mislio nikog extra od vas da prozivam (kazem,moja greska sto sam u onom povrsno pogledu na tu temu izmedju ostalih i vas nabrojao). A kad neko sebe smatra extra fanom nekog benda (StarbreakeR,da me sad i ti ne shvatis pogresno,ovo se ne odnosi na tebe ) koji mu je (maltene) u na dohvat ruke i da za relativno malo para (karta za koncert u Sofiji je npr. bila 8 eura),uz jebeni vazeci pasos i malo volje/zelje moze sebi da priusti neverovatno zadovoljstvo/dogadja/provod/dozivljaj da vidi svoj omiljeni bend uzivo - e to mi je onda bas,bas bezveze OK,kapiram da uvek nesto nepredvidjeno moze da iskrsne...Meni je npr. tako 2000.,kad sam hteo da odem da gledam Maiden-e u Budimpesti (Bruce se bio vratio u bend),nesto STVARNO iskrslo (ne vezano za tipicne izgovore/stvari:pare,pa "ne sviraju mi u mom dvoristu,pa necu da idem;a inace bih isao/-la na koncert...i to samo ako ne pada kisa",ovo-ono... ) i nisam mogao da odem Sve u svemu - ono (pitanje) se odnosilo na one koji su mogli,a nisu otisli. @Elldamar:Respect man A posebno huge respect za: 1998 - Ozzfest Budimpeshta nekih 700 km od moje kucje,maloletan,bez prihoda,otishao SAM bez igde ikoga! Kao i za onu turneju po Ceskoj P.S. - A za onu/onog ko misli da se tim cimanjem na neciji koncert ne treba hvaliti ('kurciti',k'o sto kaze),nego stideti,onda Edited February 25, 200619 yr by LazaGNR
February 25, 200619 yr comment_1043085 Nema problema.Sad se i ti pravdaš,na neki način. Nema potrebe.
February 25, 200619 yr comment_1043114 Odusevili bi se Helloweenci kad bi te videli sa toliko Gamma Ray-a u potpisu Hehe...pa mogao sam ja da stavim i onih 14-15 Helloweena...ali ipak bi bilo previse Enivej niko me ne vredja, taman posla, slusam ono sto slusam za sebe...verujte i ja nisam poklonik "sedi i slusaj Mp3" politike ali eto desi se sranje i gotovo...od tih para za cert sam kupio original i sada Helloween clanovi opet imaju sta da jedu
February 28, 200619 yr comment_1046315 Najeli su se oni odavno od tog diska, sad od njega nemaju nista... Mislim da nemaš pravo tako da pričaš. Prvo,ja sam maloletna(još uvek), drugo,i za neke koncerte u BG jedva skupim lovu,i to od gladovanja u školi,jer ćale i keva,naravno,mrze muziku koju slušam i boli ih dupe da me finansiraju za put,citiram:"da bi ti slušala neke tvoje vrištavce". Treće,nisam iz BG. To Metal Girl: Mislis da moji vole moju muziku, da limam love... Sam finansiram faks, knjige (sto godisnje kosta oko 400 eura), a naravno nigdje ne radim, vec se kako znam i umijem snalazim... I stojim iza toga da je moguce za mjesec dana skupiti 20 eura za neki koncert....(ovo se ne odnosi na Helloween, vec na mnog druge koncerte koji su se desavali u Srbiji, a koji nisu bili posjeceni...). A za starce...., njih mozes srediti kako hoces... RISPEKT, kad budes punoljetna idemo svi zajedno na Wacken! Pozdrav
March 1, 200619 yr comment_1046601 RISPEKT, kad budes punoljetna idemo svi zajedno na Wacken! Pozdrav To će biti tek u maju. Ajde,vazi.
March 1, 200619 yr comment_1046631 Sve se moze kad se hoce. Ja sam sa 17 godina sam zapalio u Italiju da gledam Maidene u Pordenoneu. Dio para imao, dio pozajmio i shapa visoka u prvome redu. Za Accept sam prodao ovog strata sa mog avatara, Shapa visoka i prvi red u Budimpesti. Masu sam koncerata jos gledao u nemogucim uslovima. Masu stvari koje imaju moji vrsnjaci ja nemam, zato sto sam pare spiskavao po koncertima i nije mi zao ni sekunde. Sve se moze kad se hoce.
March 1, 200619 yr comment_1046670 To je to, starost i iskustvo, znaci Oliverov savjet je: Prodajte vash bubreg, ili josh bolje odsjecite ga starcima dok spavaju... Braco naprijed, a Laki, moglo bi se sa danasnjih 20 jevreja otici na Wacken, ali samo ako je covjek pametan, i da ulozi tye pare na pravo mjesto..., za nekoliko godina 20 jevreja postaje 200!
March 1, 200619 yr comment_1046819 20 jevreja ako prodas u belo roblje nekoj NS grupaciji, moze lepa para da se uzme Proklet da ti gadni ekonomisto, samo o finansijama pricas.
March 1, 200619 yr comment_1046902 Ma jasta...idemo na Wacken svi zajedno...ja najverovatnije ove godine idem...imam rodjake tamo samo da sve ispadne kako valja i idem ja na Gamma Ray...sapa na bini...kakav prvi red
March 1, 200619 yr comment_1046962 Jebi ga moje jeina sansa da odem na Wacken je nestala onog dana kad sam odlucio da kupim flying v umjesto da spiskam pare na provod. Za razliku od nekih...
March 1, 200619 yr comment_1047030 Znas kolika je sansa bila za odlazak na Wacken tad u procentima? 0.5% Vize necu pominjati, press ulaz dok bi se sredio izgubio bi se celi prvi dan za gledanje, para za platiti kartu i put, i jos ziveti u Nemackoj nekoliko dana nije bilo dovoljno... I uz to, bolje 15 pojedinacnih koncerata, nego jedan Wacken gde bi pola bendova prespavao od umora, ili ne bi video negde iz stotog reda.
March 1, 200619 yr comment_1047105 Ali ih ono vidis na jednom mestu...ovako se cimas od drzave do drzave...od certa na cert...ovaj u Sloveniji nije los cini mi se...a nije ni daleko...za jedan od njih sigurno moze da se sakupi kinta...na kraju krajeva uvek je tu ovaj u Bugarskoj...a ako se neko od vas zadesi tamo S obzirom da je ovo offtopic ajd da udarim nesto vezano za topic : Helloween Rulez