Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 208
  • Views 26.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa meni se isto tako bas svideo nekako album, fino mi lego. Izgleda da će maj i jun biti Power Metal meseci! Rhapsody + Stormwarrior !

• Lord Iffy Boatrace
    Lord Iffy Boatrace

Prince nije brate sto je Bosko tu nego nesto lepo sad da ti kazem,Space Eater je jebeno bolji od vecine tih tvojih gay bendova sto slusas,realno vecina njih dzaba trose struju,i ne diraj SODOM i Lost

• Night Prowler
    Night Prowler

Helloween - Helloween EP/Walls Of Jericho/Judas

comment_1189511
Nisam slusao ovo ali brate Stormwarrior icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Thou shalt not judge thy fellow band upon its name!

Преслушај, па се онда смеј... ако будеш био у стању, хехе.

• 2 weeks later...
comment_1201319

Uopste nisam odushevljen. Zvuk je dobar i bend je dobro odsvirao, Kai..ovaj..Lars je dobro pevao, ali fali 'nesto', nisam imao zmarce za "Lindisfarne" kao kada je slusham sa albuma...a i takodje je prekratko...za live album mislim da vredi barem sat vremena efikasne svirke. Mogla je tu da padne i "Bounde By The Oathe", "Welcome Thy Rite"..i gde je bre THY LAST FIRE!?!?

• 1 month later...
  • Author
comment_1206354

jebem ti krv i zivot i sve

German power metallers STORMWARRIOR will be joined by former HELLOWEEN and current GAMMA RAY guitarist/vocalist Kai Hansen for a special "Walls of Jericho" set during their performance at next year's Wacken Open Air festival, set to take place August 2-4, 2007 in Wacken, Germany.

znaci - ako ne odem sledece godine - GEJ SAM!!!

• Author
comment_1206581

Ja ako sledece godine ne odem,necu nikad,posle ide kraj faxa,posao,pizde materine...Moram da vidim kaija boga kako svira Heavy metal is the law,pa da umrem.

Ajde ljudi da se na vreme razmislja o ovome,line up je vec bolestan i svrsastven,a ima jos bar 9 meseci do toga...Mislite o ovome!!!

• 1 month later...
comment_1242433

Heh fini bend.

Upoznao sam sluchajno Jussija(basistu) kade sam bio u Hamburgu u Night Light-u, dao mi sampler cd od Remedy Recordsa. I od tad znam za Stormwarrior.

Pricho mi je kako im se gitarista napio i reko ne preko celog covera za novi album oce ima samo jednu Pichku i nishta vishe... nadam se da je to bio produkt pijansva :D, ali sto da ne hahaha..

comment_1242626

to mi je odmah reko onako u startu jer ga to svi pitaju:

"Ja sam Jussi, TO MI JE PRAVO IME JER JE FINSKO, NIJE NADIMAK!!"

Sto je najgore, ja nisam ni bio chuo za stormwarrior, mislio to neki underground band nismo se ni slikali...

Ali smo se barem otrsili od alkohola :D:pivopije: ...

evo malo reklame za pub:

Night Light

Gerhardstr. ja mislim

Negde u Hamburgu

Edited by The Trooper

comment_1242769

kad budem u prolazu obavezno cu da naletim :)

pozdravi ih kad ih vidis i reci da ih volimo ovde i da dodju,a meni,koji sam otvorio temu da donesu original diskove :)

kad god to bilo(najkasnije na wackenu... muahahaha)

nego je problem to sto im je sve do menadzera, jer su potpisali ugovor sa remedy recordsom, pa oni sviraju gde im ovi kazu a nisu dovoljno veliki bend da kazu sami gde oce i sta oce(ne moze im se)

inache bi oni doshli i kod mene u karlsruhe da sviraju za gajbu piva, a label ko label ih jebe ko i sve ostale bendove koji nisu maiden ili manowar ili metalica itd..

Edited by The Trooper

comment_1244123

Cuti brate kad im izdavac uopste omogucuje da sviraju. Bar o tome ne moraju sami da brinu, jer nece nista placati iz sopstvenog dzepa, ako je stvarno takav dogovor, a iz tvog izlaganja se da zakljuciti da jeste.

• 6 months later...
comment_1420704

pa de znam..mozda mi promaklo..a zadnje na sajtu od vesti:

One more show with Kai!

Stormwarrior will play another show together with Kai Hansen.

On July 7. 2007 they will play the "Magic Circle Festival" in Bad Arolsen, Germany together with Manowar, Gamma Ray, Messiah's Kiss, Majesty, The David Shankle Group and more.

Haha...eto, ako zelite nesto da mi kupite za rodjendan... ;)

Odins kriiiigeeereeeeee...